Goedkope damesfietsen: tijdelijk tot 40% korting

Welke lengte, budget of merkvoorkeur je ook hebt. Je zoektocht naar jouw perfecte fiets is binnen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

143 producten in totaal

Filteren

143 producten in totaal

Filteren
enkele muisklikken afgerond. Bij ons vind je namelijk je ideale damesfiets. Ontdek de aanbiedingen voor 26 en 28 inch fietsen voor dames hier!

Stilstand is achteruitgang, maar niet als het om fietsen gaat. Aan damesfietsen is sinds het in 1895 op de markt kwam, weinig veranderd. Waarom? Omdat je goede dingen niet móét veranderen. Zo ook onze damesfietsen. Stuk voor stuk fietsen van de hoogste kwaliteit met verschillen op het gebied van kleur, positie, prijs en functie – denk aan de speciale mamafiets of moederfiets met lage instap en breed stuur. Bedoeld voor jonge moeders én vaders die hun kroost moeten vervoeren.

Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit ons aanbod fietsen voor dames van uitzonderlijke kwaliteit:

> Lees hier meer over de ervaring met Fietsenopfietsen.nl.

Beken kleur en fiets weg op het juiste merk

Mogelijkheden te over als het gaat om fietskleuren. De tijd van enkel zwart op het fietspad is allang voorbij. Bij ons kun je kiezen uit allerlei soorten kleuren voor jouw nieuwste fiets. Filter de resultaten op kleur en een selectie aan vrouwenfietsen in crème, groen en goud verschijnt in beeld. Weet jij al welke merk je voorkeur heeft?

  • Altec
  • Spirit
  • Popal

Uiteenlopende fietsmodellen

Bij de keuze voor een fiets voor dames is het altijd belangrijk om met de voorkeur voor een stijl en model rekening te houden. In ons aanbod tref je dan ook naast sportieve modellen en originele uitvoeringen, stoere fietsen voor dames en trendy modellen aan. Mocht je voorkeur hebben voor damesfietsen met versnellingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor andere voorkeuren, zoals de aanwezigheid van een bagagedrager of een voordrager. De mogelijkheden voor damesfietsen zijn haast oneindig, want iedereen kan bij ons slagen voor de aankoop van de ideale fiets.

Tip: Denk goed na over de beveiliging van je fiets. Bekijk ook onze fietssloten.

Heb je liever wat extra ondersteuning bij het fietsen? Dat kan! In ons aanbod vind je elektrische damesfietsen die fietsen heel wat eenvoudiger maken. Voortaan zet je bij het minste zuchtje wind de ondersteuning aan en rijd je iedereen met gemak voorbij. De modellen van elektrische fietsen variëren. Dat geldt ook voor fietsen zonder elektrische ondersteuning. Wij bieden modellen aan met verschil in:

  • Framemaat
  • Wielmaat
  • Instap
  • Stuurhoogte en -breedte

Een damesfiets met lage instap draagt bij aan de veiligheid en is ideaal wanneer je kinderen vervoert op de fiets of wanneer je wat ouder bent en merkt dat het lastiger wordt om op en af te stappen.

Zoek je naar een leuke kinderfiets voor je dochter/zoon of kleinkinderen? Bekijk onze kinderfietsjes

Hoe kies ik de juiste framemaat/framehoogte voor mijn fiets?

De meest gestelde vraag bij de aanschaf van een damesfiets is wat een geschikte framemaat of framehoogte is en hoe je de juiste framehoogte berekent. Omdat mensen verschillen in hoogte, verschillen onze fietsen ook in hoogte. Maar hoe weet je precies welke maat geschikt is voor je lengte?

Welke maat damesfiets je nodig hebt kun je bepalen aan de hand van de tabel. Op basis van bovenstaande gegevens bereken je heel gemakkelijk welke framemaat bij je past en welke inchmaat hierbij van toepassing is.

Lichaamslengte                           Framemaat
150-160 cm                                    48/49 cm
161-165 cm                                    50/51 cm
166-170 cm                                    53/54 cm
171-175 cm                                    56/57 cm
176-180 cm                                    58/59 cm
181-185 cm                                    60/61 cm
186-190 cm                                    65/66 cm
191 cm en groter                            65/66 cm

In onze webshop vindt je volwassen fietsen met een standaard wielmaat van 28 inch. Gemiddeld vanaf 12 jaar en bij een lengte van 158 cm mogen kinderen de overstap maken naar een volwassen fiets met een 28 inch wiel.

Staat jouw damesfiets er niet bij of wil je liever een goedkope herenfiets? Ook dat is mogelijk.

Andere interessante producten:

 

G

Goedgekeurde speed pedelec helm

H

Helm ebike kopen

 

 

K

Kinderfiets 12 inch

Kinderfiets 18 inch

Kinderfiets 22 inch

M

Meisjesfiets 20 inch

 

 

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.