• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Loopfiets 2 in 1 kopen: gratis verzending

Er is een enorm aanbod aan kinderloopfietsen te vinden op internet, waarbij er wel een paar dingen zijn waar je op moet letten. Een 2 in 1 loopfiets heeft veel voordelen boven een normale loopfiets.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kinderen die een loopfiets hebben zitten vaak in een periode waarin zij hard groeien, daarom wil je een loopfiets die mee kan groeien. Een 2 in 1 loopfiets kun je gemakkelijk ombouwen van twee- naar driewieler. Dit is super handig om je geen nieuwe loopfiets hoeft te kopen wanneer je kind eraan toe is om een loopfiets met 2 wielen te gebruiken.

Een 2 in 1 loopfiets als opstap naar een echte fiets

Een loopfiets is goed voor kinderen omdat ze alvast leren sturen, waar ze later veel profijt van hebben wanneer het tijd is voor een echte fiets. Bouw je de driewieler om naar een tweewieler, dan leert het kind ook alvast om zijn evenwicht te behouden. Dit heeft als voordeel dat het leren fietsen later makkelijker afgaat, doordat het kind al heeft kunnen oefenen. Het ombouwen van de 2 in 1 loopfiets gaat heel makkelijk en is in een paar minuten gedaan. Je hoeft er alleen maar een paar schroeven voor los te draaien en een wiel weg te halen of toe te voegen. Met een 2 in 1 loopfiets heb je dus een multifunctionele loopfiets waar je veel plezier van zult beleven. Bij de meeste loopfietsen is het zadel ook nog eens in hoogte verstelbaar, waardoor je dus niet na 2 maanden alweer een grotere maat hoeft te kopen.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een loopfiets!

Vandaag besteld = morgen in huis

Naast de gratis verzending heb je bij ons als voordeel dat je de loopfiets 2 in 1 de volgende dag al in huis hebt als je voor 13.00 besteld op werkdagen. Daarnaast heb je de volgende voordelen:

 • Niet goed = geld terug
 • De optie om achteraf te betalen
 • Een altijd lage prijs

Ben je niet tevreden over het product dan krijg je bij ons je geld dus terug. Daarnaast is het achteraf betalen handig, omdat je dan pas betaald als je een goed werkend product in huis hebt. Wij hebben een groot assortiment loopfietsen 2 in 1 in verschillende kleuren. Dat de prijs zo laag is, komt doordat wij altijd flinke kortingen op onze loopfietsen geven. Daarnaast beschikken onze loopfietsen over keurmerken, waardoor je zeker bent dat het een veilige loopfiets is. De fiets kun je makkelijk zelf in elkaar zetten waardoor je kind snel aan de slag kan. Doordat kinderen heel enthousiast worden van loopfietsen zijn het ook ideale verjaardagscadeautjes die ze niet snel zullen vergeten, en dat voor een betaalbare prijs. Waar wacht je nog op, besteld direct je loopfiets 2 in 1 en je hebt hem morgen in huis.

> Verzending = gratis: Bestel nu de loopfiets vanaf 1 jaar!