Houten driewieler loopfiets: nu tot wel 40% korting

Kinderen kunnen op jonge leeftijd nog niet fietsen, omdat ze hier nog niet de motoriek voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ontwikkeld hebben. Wel kun je kinderen vast op een houten driewieler loopfiets laten rijden, zodat ze stap voor stap al wat vaardigheden leren. Er zijn veel soorten driewielers, maar de houten driewieler loopfietsen zijn erg populair. Hout is niet alleen stevig maar kost ook weinig, waardoor de prijs van de houten driewieler loopfiets laag blijft. Ook is het licht hout, waardoor kinderen de fiets goed kunnen hanteren. Bent u opzoek naar een loopfiets 3 wielen hout, dan is één van deze fietsen zeker een goede keuze. Naast de al lage prijs geven we ook nog eens een flinke korting, welke begint bij 5%, maar op kan lopen tot maar liefst 40%. Daarnaast is verzending op bijna ons gehele assortiment gratis. De houten driewieler loopfiets wordt bezorgd in een doos, waarbij u zelf nog een aantal onderdelen in elkaar moet zetten. In de doos zit ook een handleiding met instructies hoe u de onderdelen in elkaar zet.

Driewieler loopfietsen hout: niets ontbreekt

De meeste houten driewieler loopfietsen in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar. Dit hoeft niet te betekenen dat uw kind ook daadwerkelijk tot 4 jaar de loopfiets driewieler hout gebruikt, want sommige kinderen zijn al eerder toe aan een echte fiets. De banden van de houten loopfiets 3 wieler zijn foambanden, welke niet lek kunnen gaan. Het zadel van de loopfiets driewieler zit prima en is verstelbaar in verschillende hoogtes. Wij horen van klanten vaak dat kinderen de houten loopfietsen met 3 wielen geweldig vinden, en dat het vaak hun leukste verjaardagscadeau is. Door de driewieler loopfiets van hout voor middernacht te bestellen, heeft u hem de volgende werkdag al in huis. Daarnaast hebben onze loopfiets 3 wielen van hout de volgende voordelen:

  • De driewielers houten loopfietsen zijn gemaakt van duurzaam hout, met keurmerk.
  • Het zadel is in hoogte te verstellen.
  • Een snelle (gratis) bezorging.
  • Een vriendelijke helpdesk.

Bij elk product hebben klanten de mogelijkheid een recensie achter te laten. Bekijk ook onze recenties en maak de beste keuze voor een driewieler loopfiets hout!

> Koop online een houten loopfiets meisje of een loopfiets 1 jaar: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

Begin vroeg met verkeersregels

Door al op een jonge leeftijd verkeersregels aan te leren, hoeven kinderen niet al deze informatie in één keer tot zich te nemen wanneer ze de weg op gaan. Daardoor kunnen kinderen zich ook volledig richten op het leren fietsen. De effectiefste manier om kinderen verkeersregels te leren, is door dit langzaam op te bouwen. Ook is het belangrijk de regels spelenderwijs aan te leren, het moet ten slotte wel leuk blijven voor de kinderen. Ook wanneer uw kind met de houten driewieler loopfiets over het voetpad rijdt, kunt u al een hoop dingen leren. Doordat kinderen op een loopfiets hout driewieler ook al leren om objecten te ontwijken en goed te sturen, is het een goede voorbereiding op het echte werk. Daarom doen kinderen met een houten loopfiets 3 wielen er ook minder lang over om op latere leeftijd te leren fietsen.

> Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur: Bestel nu een kinderloopfiets hout of een loopfiets 4 jaar!