Sorteren op:

Umit jongensfiets 16 inch: vandaag besteld, mogen al in huis

Veel kinderen gaan met de auto naar school. Zonde, want velen van hen wonen in de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
directe omgeving van hun basisschool en fietsen is veel gezonder dan stilzitten in de auto. Wilt u uw zoon op een gezonde én leuke manier naar school laten gaan? Koop dan een goede fiets voor hem. Met een goede fiets kan hij veilig naar school fietsen. En fietsen is niet alleen gezond, maar ook hartstikke leuk!

Wij hebben een groot assortiment kinderfietsen. Ook als u een mooie, hoogwaardige en veilige fiets voor uw zoon wil kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u al onze Umit jongensfietsen van 16 inch. Zoek uw favoriet, bestel deze vandaag nog en uw zoon heeft zijn nieuwe Umit jongensfiets 16 inch morgen al in huis.

De ideale lengte voor een Umit jongensfiets 16 inch

Welke maat fiets uw zoon nodig heeft, is afhankelijk van zijn lengte. Voor de maat 16 inch geldt dat uw zoon rond de 105 centimeter groot moet zijn, om veilig en comfortabel op deze fiets te kunnen rijden. De meeste jongens van 4 tot 6 jaar oud hebben deze lengte.

Is uw zoon kleiner? Koop dan een jongensfiets van 14 inch. Het is nooit verstandig een fiets op de groei te kopen. Op een te grote fiets kan uw zoon namelijk niet goed bij de trappers en dit is gevaarlijk. Bovendien is het niet comfortabel om op een te grote fiets te moeten rijden.

> Bestel nu een 14 inch meisjesfiets: Verzending = gratis!

De beste fiets kopen voor uw zoon: 5 tips

Natuurlijk gunt u uw zoon het beste van het beste, ook als het om zijn nieuwe fiets gaat. Wij geven u graag vijf tips om de beste fiets te kunnen kopen voor uw zoon.

  • Controleer de lengte van uw zoon voor de zekerheid, voor u een Umit jongensfiets 16 inch bestelt. Zo weet u zeker dat uw zoon inderdaad de juiste lengte heeft voor deze fiets.
  • Check wat voor remmen een fiets heeft. Uw zoon moet hier goed mee om kunnen gaan.
  • Controleer wat voor verlichting een fiets heeft, ook als uw zoon eigenlijk nooit in het donker fietst.
  • Betrek uw zoon bij de aankoop van zijn nieuwe fiets. Welke fiets vindt hij mooi? Hij moet op de fiets rondrijden, dus zijn mening is zeker belangrijk.
  • Vergelijk fietsen met elkaar. Zo vindt u de beste en de goedkoopste fiets binnen uw budget.

Heeft u de perfecte Umit fiets gevonden voor uw zoon? Vergeet dan geen slot te kopen.

> Toch een andere maat jongensfiets? Bekijk nu onze jongensfietsen 14 inch!