Sorteren op:

Popal Kicks 14 Inch: gratis thuisbezorgd!

Wanneer uw zoon rond zijn derde verjaardag heeft gevierd, dan gaan er langzaam wat dingen veranderen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
In ieder geval op het gebied van zijn fietskunsten. Binnenkort zal hij namelijk de zijwielen niet meer nodig hebben. Dit zal echter natuurlijk niet direct op zijn verjaardag het geval zijn. Daarom is het bestellen van de Popal Kicks 14 inch jongensfiets een goed idee. Die is namelijk voor beide situaties geschikt. Terwijl de prijs ook nog eens laag is.

Hoewel de fiets in de eerste plaats al niet heel veel hoeft te kosten, kunt u ook nog eens gebruikmaken van allerlei korting. Zo is er bijvoorbeeld regelmatig korting op de aankoopprijs. De korting die echter altijd geldt, is die op de prijs voor de bezorging. Er is namelijk geen prijs voor de bezorging. Het verzenden is gratis. Bovendien is hij de volgende dag van u als hem voor 13.00 bestelt. Dit zijn dus wel erg veel kortingen.

14 inch Popal Kicks jongensfietsen: online hulp vinden

U kunt zoveel meer met een fiets dan u misschien denkt. Dat komt vooral omdat er op het internet zo veel informatie is te vinden tegenwoordig. Of het nu gaat om de kenmerken van de fiets, of om handige tips met betrekking tot het fietsen zelf, het is allemaal na te zien. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De handleiding (mocht u hem kwijtraken is hij op de website terug te vinden)
  • Leuke tips om te leren fietsen (allemaal te vinden in de kennisbank)
  • Handige weetjes over bijvoorbeeld het schoonmaken van de fiets
  • Informatie over het afsluiten van de Klikzeker verzekering

Wanneer u dus iets wilt weten, dan kunt u alles op dezelfde plek vinden. Dit maakt het wel zo gemakkelijk. Stel dat u bijvoorbeeld de 14 inch Popal Kicks fiets uit elkaar wilt halen om hem goed schoon te maken nadat uw zoon door de plassen en de modder heeft gereden. Dan kunt u zowel informatie over het poetsen, als een handleiding om de onderdelen op de juiste plaats terug te zetten gewoon op de website vinden. Vooral de informatie in de kennisbank kan weleens heel bruikbaar blijken.

> Vandaag besteld, morgen in huis: Het gehele assortiment Popal Kicks fietsen!

Overgang naar zelfstandig fietsen

De Popal Kicks 14 Inch jongensfiets is ideaal voor die overgangsperiode tussen het fietsen met zijwieltjes en het fietsen zonder hulpmiddelen. De wieltjes kunnen bijvoorbeeld versteld worden en later zelfs geheel losgeschroefd. Daarmee kan uw zoon dus stapsgewijs leren fietsen in balans zonder dat dit tot allerlei ongelukken en valpartijen hoeft te leiden. Dit kunt u letterlijk binnen enkele minuten doen.

> Heeft u niet de juiste maat? Bekijk dan eens de Popal Kicks 16 inch fietsen!