Beach cruiser 20 inch: Gratis verzending in 24 uur

Is jouw kind tussen de 6 en 8 jaar? Dan is een Beachcruiser 20 inch de Lees door

Set Ascending Direction

26 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

26 producten in totaal

Page
Filter
per page
juiste maat. Bij een 20 inch beachcruiser hoort ook wel de kledingmaat 116 – 122 cm. Mocht de 20 inch cruiser toch iets te klein of te groot zijn dan is de beach cruiser 22 inch wellicht een optie. Met een leeftijd van 6 tot 8 jaar en een kledingmaat van 116 tot 122 cm is een cruiser 20 inch over het algemeen altijd de juiste maat. Koop eerder een fiets net te groot dan net te klein. Belangrijk is wel dat je kind veilig kan opstappen.

Er zijn diverse merken kinderfietsen op de markt te vinden. Een voorbeeld van een zeer bekend merk is Beachcruiser. Dit merk bestaat al vele jaren maar blijft zich tot op de dag van vandaag nog steeds ontwikkelen. Vooral in de zomer is de beach cruiser erg populair. Niet alleen vanwege zijn design maar ook het overvloed aan kleuren waarin de beach cruiser beschikbaar is. Neem snel een kijkje in het assortiment!

De 20 inch beach cruiser is uitermate geschikt als verjaardagscadeau

Veel kinderen krijgen voor hun verjaardag een fiets. Dit is een leuk cadeau waar het kind ook nog eens enorm veel aan heeft. Het lastige aan het aanschaffen van een kinderfiets is het bepalen van de juiste maat. Om ouders hier een handje bij te helpen wordt er ook wel gebruik gemaakt van een handig hulpmiddel. Namelijk de leeftijd van het kind en de kledingmaat. Aan de hand van deze twee gegevens kan worden bepaald welke maat Beachcruiser geschikt is voor het kind. Voor het bepalen van de maat kun je bovenstaande informatie gebruiken. 

De volgende kleuren zijn zeer populair:

  • Geel
  • Grijs
  • Roze 
  • Wit
  • Zwart

Niet gevonden wat je zocht? Geen nood! Wij hebben nog veel meer opties om een fiets te kopen.