• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Damesfiets zonder versnellingen: tot 40% korting!

Een damesfiets zonder versnellingen biedt praktisch gemak en is ideaal om bijvoorbeeld als stadsfiets te gebruiken en steeds eenzelfde fietstempo kan worden aangehouden. Bij Fietsenopfietsen.nl bent u in ieder geval aan het juiste adres als u op zoek bent naar een damesfiets zonder versnellingen en daarbij een ruime keuze wenst.

Artikelen 1 tot 36 van 48 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 48 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Fietsen voor dames zonder versnellingen hebben wij namelijk in een breed en gevarieerd assortiment voor u beschikbaar. De damesfietsen onderscheiden zich niet alleen op basis van het merk, maar ook met betrekking tot het model en de prijsklasse. U kunt de keuze maken voor een omafiets zonder versnellingen, maar uw oog ook laten vallen op een schitterende transportfiets, die in verschillende kleuren leverbaar is. De damesfietsen zonder versnelling hebben een lage instap. Op zoek naar een richtlijn omtrent de framemaat damesfiets? Klik op de link en lees de tekst onderaan de fietsen.

Damesfietsen zonder versnellingen: fraaie designs

U kunt bij ons damesfietsen zonder versnellingen vinden in fraaie designs. Elk model fiets heeft in deze categorie met damesfietsen een bijzondere uitstraling en die varieert van hip en modern tot stoer en eigentijds. Bij uw keuze voor een damesfiets zonder versnellingen kunt u ook rekening houden met praktische eigenschappen. Zo biedt de transportfiets namelijk de mogelijkheid om spullen voorop het rek onder het stuur te vervoeren. Welke damesfiets u ook bestelt, wij zorgen na ontvangst van de bestelling voor een snelle levering die bij bestellingen voor 12.00 uur de volgende dag al gerealiseerd kan worden. Bestelt u later, dan duurt het een dag langer voordat u de fiets in huis heeft. Overigens betaalt u uitsluitend de prijs van de damesfiets zonder versnellingen, want er worden geen verzendkosten berekend.

> Toch een andere damesfiets kopen?

Fietsverzekering afsluiten

Als u een nieuwe damesfiets zonder versnellingen gaat kopen, dan wilt u deze natuurlijk beschermen tegen diefstal en schade. Het is daarom belangrijk dat u de beste fietsverzekering afsluit. Bij ons kunt u een direct een fietsverzekering afsluiten. Deze verzekering beschermd uw fiets volledig tegen diefstal en schade. Het grote voordeel van onze fietsverzekeringen is dat u het bedrag in één keer kunt betalen in plaats van in termijnen moet betalen. Als u beschermd wilt zijn tegen diefstal is het vanuit de verzekering wel verplicht dat u er alles aan hebt gedaan om diefstal te voorkomen. Het is dus belangrijk dat u een goed slot op de fiets hebt zitten. Er zijn verschillende sloten die u kunt gebruiken om uw damesfiets zonder versnellingen goed op slot te zetten:

 • Ringsloten
 • Kettingsloten
 • Kabelsloten

Kies een goed slot waarmee u de fiets veilig kunt neerzetten. We hebben ook een overzichtspagina met fietsen met een lage instap. De lage instap brengt extra comfort tijdens het fietsen en is vooral gelief bij moeders of senioren.

> Bekijk ook eens onze moederfietsen!