Fiets 2 jaar in leuke uitvoeringen voor jongens en meisjes

Een fiets 2 jaar is uiteraard bestemd voor kinderen die zich in de leeftijdsgroep van 2 Lees door

jaar bevinden en bij Fietsenopfietsen.nl hebt u dan een ruime keuze. Wij hebben een breed samengesteld assortiment voor jongens en voor meisjes, zodat u altijd een ideale keuze voor een fiets 2 jaar kunt maken. Ook met vetrekking tot de kleur kunt u rekenen houden net als met het model. Naast dat wij een divers aanbod met fietsen hebben die over trappers en zijwieltjes beschikken, kunt u bij ons ook de keuze maken voor een loopfietsje. Dat kan als een ideaal opstapje gezien worden naar een fiets 2 jaar met trappers.

Fietsen 2 jaar gratis verzending en morgen bij u afgeleverd

Voor alle fietsen 2 jaar geldt dat er sprake is van het niet hoeven betalen van verzendkosten. Standaard zorgt Fietsenopfietsen.nl er namelijk voor dat alle artikelen uit ons assortiment gratis worden verzonden. Dat maakt het nog voordeliger om een van de fietsen 2 jaar bij ons te bestellen. Bovendien geldt er een snelle levering doordat er sprake is van een ruime voorraad, zodat wij direct elk gewenst model kunnen leveren. Het is zelfs zo dat bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur gedaan worden de volgende dag al door de bezorgdienst de dag erna kunnen worden afgeleverd. U kunt de fiets voor kinderen vanaf 2 jaar online betalen met PayPal, iDeal of een andere optie selecteren. Zo bieden wij ook de gelegenheid om na ontvangst van het pakket te betalen.

> Vandaag vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een kinderloopfiets hout!

Tips om uw kind te leren fietsen

Als u een fiets 2 jaar wilt kopen, dan is dat uw zon of dochter klaar om te gaan oefenen met fietsen. Een mooi en belangrijk moment voor zowel ouders als kind. Wij leveren graag de fiets die u bij dit mooie moment gebruikt. Daarnaast geven wij u graag een aantal tips om uw kind te leren fietsen met een fiets 2 jaar. Naast geduld tonen zijn er een aantal dingen zeer belangrijk. 

 • Zorg dat uw zoon of dochter er aan toe is
 • Geef uw zoon of dochter het vertrouwen dat ze nodig hebben om te slagen
 • Leer ze vooruit kijken en niet naar beneden naar de trappers of het stuur
 • Leer ze om tijdig te remmen en te stoppen.
 • Bij stoppen de voet op de grond. Hiermee voorkom je dat ze vallen als ze stil komen te staan

Dit zijn punten die u uw zoon of dochter aan moet leren, maar wat uiteindelijk zelf moeten doen. Daarom zijn er gelukkig een aantal praktische punten die u kunt toepassen als uw kind leert fietsen op een fiets 2 jaar. 

 • Loop mee met de fiets
 • Houd de bagagedrager vast
 • Gebruik eventueel een duwstang
 • Zorg dat er na een valpartij snel weer wordt doorgegaan
 • Herhalen, herhalen, herhalen.

Uiteindelijk is het ontzettend belangrijk dat u blijft oefenen. Oefenen baart kunst, zeker bij fietsen. Want eenmaal aangeleerd, verleer je het nooit meer!

Sorteren

21 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

21 producten

Filteren

Welke fietsmaat is geschikt voor kinderen van 2 jaar?

Kijk goed naar de lengte van je kind als je de juiste maat wilt bepalen. Is jouw kind tussen de 85-100 cm lang? Dan is een fiets van 10 inch geschikt. Wanneer je kind al rond de 95 cm lang is, dan is de 12 inch fiets ook geschikt.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, zijwieltjes worden meegeleverd bij kinderfietsen van 10 en 12 inch. De zijwieltjes zijn eenvoudig te monteren en te demonteren.

Verkopen jullie ook fietsen voor 2-jarigen met duwstang?

Ja, wij verkopen kinderfietsen voor 2 jarige mét duwstang. De duwstang is standaard meegeleverd bij 10 inch fietsen.