Fiets 3 jaar: Verzending = gratis!

De kleine wordt groot. Dat betekent – waarschijnlijk – dat de zoektocht naar een fiets 3 Lees door

Set Ascending Direction

94 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

94 producten in totaal

Page
Filter
per page
jaar is gestart. Je zoontje of dochtertje heeft een passend fietsje nodig. Maar wat voor fiets 3 jaar is voor jouw (klein) kind nodig?

In ons assortiment vind je diverse fietsen 3 jaar, zowel voor jongens als voor meisjes. De fietsen zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Bijvoorbeeld stoere of sportieve. Roze, blauw, groen, geel, rood, zwart. Wat is de lievelingskleur van jouw zoontje of dochtertje? Met ons ruime aanbod kun je hier goed op in spelen.

Wij bieden als fietsenspecialist een breed aanbod fietsen voor 3-jarigen. Goed om te weten: een fiets 3 jaar beschikt standaard over zijwieltjes, die je er uiteraard af kunt halen op het moment dat je kind het evenwicht zelf goed kan bewaren.

Welke leeftijd de eerste fiets aanschaffen

Sommige ouders beginnen al bij 2 jaar. Anderen bij 3 of 4. Het hangt helemaal van je kind af waar het aan toe is. De gouden regel is: gewoon samen proberen.

Waar de één met 1,5 jaar door de kamer crost op een driewieler of loopfiets, richt een ander kind zich meer op de fijnere motoriek. Dat geeft niets. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. De gemiddelde leeftijd waarop kinderen op hun eerste Kinderfiets rijden is meestal tussen 3 en 4 jaar.

Hippe kinderfiets 3 jaar

Een hippe fiets voor een 3 jarige, dat is bij ons geen moeilijke zoektocht. Wij hebben verschillende merken waar je uit kunt kiezen die ook nog eens in vele verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je voor een fiets 3 jaar uit de volgende merken kiezen:

 • Altec
 • Popal
 • Spirit
 • Volare
 • Batman
 • Disney
 • Kawasaki
 • Paw Patrol
 • Peppa Pig
 • Spiderman
 • Troy
 • Umit
 • Yipeeh

Veelgestelde vragen rond fiets 3 jaar

Welke fiets is goed voor 3-jarige kinderen?

Laat je kind zien dat hij goed kan balanceren op een loopfiets? Of geeft je kind op een andere manier aan dat hij wil fietsen? Bekijk dan eens op onze website naar de opties voor fietsen voor kinderen van 3 jaar. In het linker navigatiemenu kun je de leeftijd aangeven en de hierbij behorende wielmaat aangeven. Dit is gelukkig geen rocket-science. Wij hebben de wielmaat al ingedeeld op leeftijdsklasse.

Welke maat kinderfiets voor 3 jaar is nodig? /strong>

“Welke maat kinderfiets moet ik hebben?” Om deze vraag te beantwoorden richten we ons voornamelijk op de lengte van het kind. Hier baseert de fietsindustrie namelijk hun inchmaten op. Een kind van 3 jaar zal rond de 100 cm zijn en een fiets nodig hebben van 10 inch. Vanaf het moment dat je kind kledingmaat 90 draagt, mag er al worden overgestapt naar een fiets van 12 inch.

Welke eerste fiets? /strong>

De eerste fiets. Een mooi moment voor de zelfstandigheid van je kind. Maar wat voor fiets voor je kind is de beste keuze? Welke eerste fiets je koopt is afhankelijk welke weg je kind tot nu toe heeft bewandeld. Het avontuurlijke pad of het pad van de minste weerstand – spelen met allesbehalve een fiets. Wanneer je kind gewend is om met een loopfiets te rijden, weet hij al iets van balanceren af. De vaardigheid die je nodig hebt om op een fiets te kunnen fietsen. Welke eerste fiets je nodig hebt voor je kleintje is afhankelijk van de lengte van je kind. Bekijk de tabel, kies de juiste inchmaat van het wiel en bestel vervolgens je fietsen online.

Bekijk ook eens:

Welke maat is geschikt voor kinderen van 3 jaar?

Voor 3- jarigen zijn de fietsmaten 10 inch, 12 inch en 14 inch geschikt. Kijk vooral naar de lengte van je kind. 85-100 cm= 10 inch, rond de 95 cm= 12 inch, rond de 100 cm= 14 inch.

Wanneer kan een kind zonder zijwieltjes fietsen?

Dit is geheel afhankelijk per kind. Schat zelf in wanneer je kind hier klaar voor is. Demonteer de zijwieltjes en oefen het fietsen zonder zijwieltjes samen met je kind. Bouw het zelfstandig fietsen stapje voor stapje op.

In hoeveel kleuren zijn de fietsen voor kinderen van 3 jaar beschikbaar?

De kinderfietsen voor 3- jarigen zijn in 12+ kleuren beschikbaar. Kies een basiskleur uit in het filtermenu en bekijk de meest vrolijke fietsen die op je beeldscherm verschijnen.