• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Fiets 3 jaar: Verzending = gratis!

Een fiets 3 jaar beschikt bij Fietsenopfietsen.nl standaard over zijwieltjes, die u er uiteraard af kunt halen op het moment dat uw kind het evenwicht goed kan bewaren en zonder kan fietsen. U hebt bij ons altijd de gelegenheid om bij een fiets 3 jaar rekening te houden met de voorkeur voor een uitvoering.

Artikelen 1 tot 36 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wij hebben namelijk zowel voor jongens als voor meisjes verschillende uitvoeringen in bijvoorbeeld een originele, stoere of sportieve stijl beschikbaar. Desgewenst kunt u zelfs rekening houden met de voorkeur voor een kleur, want daarin bieden wij eveneens veel variatie voor kinderen in de leeftijd van3 jaar.

Fietsen 3 jaar met gratis verzending en binnen 1 dag bezorgd

Bij Fietsenopfietsen.nl worden alle fietsen 3 jaar en overige artikelen gratis verzonden. Dit in combinatie met de lage prijzen maakt dat u echt voordelig uit bent bij Fietsenopfietsen.nl. Bovendien kunt u morgen het pakket al in ontvangst nemen als u een van de fietsen 3 jaar bestelt voor 12.00 uur op een doordeweekse dag. Neem eerst in elk geval de tijd om de opties te bekijken en te vergelijken om zo een keuze te maken voor het kopen van een fiets voor een kind van 3 jaar. Bestellen gaat eenvoudig en snel en u krijgt bovendien aan het einde de gelegenheid om een keuze te maken voor de wijze van betalen. Op betaalgebied bieden wij u onder meer de mogelijkheid om gelijk via PayPal af te rekenen, maar u kunt ook voor de optie iDeal of een andere mogelijkheid kiezen.