• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Fiets framemaat 49 kopen: met hoge korting

De juiste maat fiets is zowel voor mannen als vrouwen van groot belang. Het is dus goed om kennis te hebben van wie de ideale lengte heeft voor een fiets in framemaat 49.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dit geldt voor mensen die een lengte hebben die tussen de 1.57 en 1.74 ligt. Dit komt dus neer op een flinke groep, zowel mannen als vrouwen kunnen hier dus voordeel van hebben. De juiste maat fiets maakt het een stuk veiliger om in het drukke verkeer van de steden van tegenwoordig te rijden. Alleen al om die reden is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Framemaat 49 fietsen in alle modellen

Framemaat 49 fietsen kunnen op allerlei manieren gebruikt worden. Is het een fiets die gebruikt wordt om naar school of werk te fietsen? Of is het rijwiel juist bestemd om lekker buiten op pad te gaan in de vrije natuur in het weekend? Het is logisch dat er flink verschil in de soorten fietsen zit die hiervoor gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een herenfiets framemaat 49 cm of damesfiets framemaat 49 cm voor gebruik op dagelijkse basis, maar een e-bike voor het gebruik in sportieve situaties. Het is dus fijn om te weten dat alle fietsmodellen mogelijk te krijgen zijn.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een fiets

Waarop moet gelet worden als fietsen in framemaat 49 worden aangeschaft? Wat moet een fiets bijvoorbeeld in ieder geval hebben om veilig de straat mee op te kunnen? De meeste fietsen hebben deze accessoires standaard erop gemonteerd zitten. Dit neemt niet weg dat het goed is om te letten op:

 • Goede banden
 • Krachtige remmen
 • Sterke verlichting
 • Diverse versnellingen
 • Luide bel

De juiste fiets in framemaat 49 gevonden? Bestellen kan heel snel en simpel worden gedaan. Het is dan ook direct mogelijk om een aantal andere zaken te regelen. Denk aan en verzekering die bijgeleverd kan worden. Daarnaast is het vaak ook slim om direct een aantal accessoires aan te schaffen die het fietsen nog leuker of gemakkelijker kunnen maken. Dit is altijd slim om te doen. Soms kan het ook nog een bundelkorting opleveren bij een bestelling die online wordt gedaan. Dit hoeft bovendien vaak niet van het model af te hangen en geldt dus zowel voor mannen als vrouwen.

> AXA slot kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!