Herenfiets zonder versnellingen: gratis verzending!

Als je een herenfiets zonder versnellingen wenst te kopen, dan ben je bij Fietsenopfietsen.nl aan het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

33 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

33 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
juiste adres. Je kunt namelijk bij ons heel eenvoudig online een herenfiets zonder versnelling bestellen en hebt daarbij ook nog een ruime keuze tot je beschikking. In ons aanbod worden de versnellingsloze fietsen voor heren namelijk in uiteenlopende modellen aangeboden en in verschillende framematen, zodat je ook voor jouw zoon bij ons een herenfiets kunt bestellen zonder versnellingen. De modellen variëren van robuuste stadsfietsen voor heren tot beachcruisers en van zogenoemde nostalgische opafietsen tot sportieve modellen. De afbeeldingen bieden je een eerste indruk en je kunt verder de overige eigenschappen met elkaar vergelijken om zo tot de ideale keuze te kunnen komen.

Herenfietsen zonder versnellingen: voor 15:00 besteld = morgen in huis

Je profiteert van meerdere voordelen als je bij ons een herenfiets zonder versnellingen bestelt. Zo kun je rekenen op een snelle verzending, waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen. Bestel jouw herenfiets zonder versnelling voor 15:00 uur op werkdagen jouw bestelling doorgeeft, dan kunnen wij de dag erna de fiets al laten afleveren door UPS of PostNL. Dat zijn een aantal voordelen van het bestellen van een herenfiets zonder versnelling bij Fietsenopfietsen.nl. Je profiteert echter ook altijd van een lage prijs, want je vindt de herenfiets zonder versnelling nergens anders goedkoper dan bij ons. Het uitgebreide aanbod stelt je in elk geval in staat om een fiets te bestellen, die het beste aansluit bij het dagelijks gebruik van de herenfiets zonder versnellingen.

> Bekijk ook onze goedkope opafiets!

Tips voor het online kopen herenfiets zonder versnelling

Als je een herenfiets zonder versnelling voor het eerst online koopt dan geven wij je graag wat tips mee. Wij willen graag dat je de keuze maakt voor de fiets die het beste bij je past. Als eerste moet je kijken naar het einddoel van jouw herenfiets zonder versnelling. Wil je een fiets om naar je werk te fietsen of ga je de fiets gebruiken voor de boodschappen? Er zijn in dat opzicht vele verschillende herenfietsen beschikbaar:

  • Transportfietsen
  • Stadsfietsen
  • Beachcruisers
  • opafietsen

Als je een keuze hebt gemaakt over welke fiets het beste bij jou past, dan kan je het beste kijken naar de framemaat van de fiets. Welke framemaat het beste bij jou past is afhankelijk van je lengte. Als je de juist framemaat hebt gevonden dan is het verstandig om over het volgende na te denken:

  • Het type rem. Handrem of terugtraprem?
  • Wat voor frame. Staal of aluminium?
  • Extra accessoires op de fiets
  • Denk ook na over de prijs

Als je hier goed over nadenkt en bepaalt wat het beste bij je past, dan vindt je zeker weten de fiets die het beste bij je past.

> Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan ook eens onze andere heren transportfietsen!