Blauwe jongensfiets 18 inch

U wilt een blauwe jongensfiets 18 inch kopen? Bij Fietsenopfietsen.nl stellen wij u in de gelegenheid Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Miracle Cruiser Kinderfiets - Jongens - 18 inch - Mat Blauw - Prime Collection Volare Miracle Cruiser Jongensfiets 18 inch - Mat Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 289,95 Speciale prijs 164,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Thombike Kinderfiets - 18 inch - Zwart Blauw Volare Thombike Kinderfiets - 18 inch - Zwart Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 195,00 Speciale prijs 175,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Rocky Kinderfiets - Jongens - 18 inch - Blauw Volare Rocky Jongensfiets 18 inch - Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 199,95 Speciale prijs 179,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
om uit meerdere modellen een keuze te maken. De jongensfietsen met wielmaat 18 inch zijn geschikt voor jongens vanaf een leeftijd van ongeveer 5 jaar. Niet alle kinderen kunnen op deze leeftijd al zelfstandig fietsen. Daarom zijn enkele modellen van zijwielen voorzien die op een eenvoudige manier gemonteerd kunnen worden. Doordat de fietsen tot een leeftijd van ongeveer 7 jaar geschikt zijn te noemen, zijn de fietsen van in hoogte verstelbare sturen den zadels voorzien. U kunt een blauwe jongensfiets 18 inch dan ook gerust op de groei kopen.

Jongensfiets blauw 18 inch binnen 24 uur geleverd met gratis verzending

De jongensfiets blauw 18 inch kan in principe binnen 24 uur al bij u afgeleverd worden, maar dan geldt wel dat de bestelling voor 15.00 uur binnen moet zijn bij Fietsenopfietsen.nl. Anders wordt de fiets een werkdag later bezorgd en uiteraard is dat ook snel en wordt dat mogelijk gemaakt doordat wij vanuit voorraad kunnen leveren. De gratis verzending is onze standaardservice voor alle fietsen, zodat er geen verzendkosten in rekening gebracht worden. Wilt u achteraf pas de rekening voldoen? Daar kunt u voor kiezen aan het einde van de bestelprocedure, maar u mag uiteraard ook meteen online betalen via iDeal of door van PayPal of een creditcard gebruik te maken. Vergelijk de blauwe fietsen voor jongens maar eens en maak uw keuze voor een van de sportieve modellen.