Jongensfiets 14 inch: voor kids van 3-5 jaar

Bij Fietsenopfietsen is er een gevarieerd aanbod aan jongensfietsen 14 inch. Deze fietsen zijn ideaal om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

19 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

19 producten in totaal

Filteren
per pagina
mee te nemen vanwege het gewicht. Laat de gezellige fietsexcursie maar komen! Lekker met het hele gezin een stukje fietsen door het bos of de natuur. Is er een crossbaantje in de buurt? Kies dan voor een fiets met een voor- en achterspatbord. De kleine fietsjes zijn voorzien van zijwieltjes, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de balans van de fietser. Het enige waar je op moet letten is de kant waar hij heen fietst. Bovendien is de kleur van het design ook doorgevoerd in de velg van de fiets. Deze ingrediënten zorgen voor een uniek en gevarieerd fietsenaanbod. Kortom alles is aanwezig om een leuke jongensfiets cadeau te geven.

Jongensfiets 14 inch: gratis verzending

Bij een 14 inch fiets hoort (over het algemeen) een lichaamslengte van 100 cm en een kledingmaat van 98-104. De richtlijn voor de leeftijd is 3-5 jaar oud. Fiets voor 5 jarigen? Bezoek dan eens de kennisbank voor richtlijnen. Dit zijn wel richtlijnen, houd goed rekening met de lichaamslengte van de nieuwe fietscoureur. Bij de producten hebben we een tabel met richtlijnen voor maten geplaatst. Twijfel je of 14 inch de juiste maat is? Misschien is een 12 inch jongensfiets dan wel beter. Of denk je dat jouw zoon te groot is, kijk dan eens bij de 16 inch jongensfiets? Kijk snel bij de tabel op de productpagina en lees de gegevens.

De 14 inch jongensfiets kun je morgen al in huis hebben, je moet dan alleen wel voor 15:00 bestellen. Bij ons hoef je nooit verzendkosten te betalen. Wij willen het bestelproces ook graag zo eenvoudig mogelijk houden. Binnen vier overzichtelijke stappen kun je jouw 14 inch jongensfiets al bestellen. 

> Bekijk ook de andere jongensfietsen voor het totale aanbod. 

Een fiets uitkiezen

Als je zoon toe is aan een nieuwe fiets dan wil je wel de goede fiets uitkiezen. Niemand wilt een verdrietig kindje hebben als hij een nieuwe fiets krijgt en hij vindt het niks. Hoe zorg je er dan voor dat je de goede fiets uitkiest? Onze tip: betrek hem bij de aankoop. Ga samen met hem zitten om een leuke nieuwe 14 inch jongensfiets uit te zoeken. Als je wilt voorkomen dat hij een te dure fiets uitkiest, filter dan van te voren op de prijs. Zo creëer je voor jouw zoon een duidelijk overzicht waaruit hij kan kiezen. 

Het kan ook voorkomen dat je de fiets als verrassing wilt kopen voor bijvoorbeeld zijn verjaardag. Als dat geval is dan zijn dit onze tips voor het uitzoeken van een leuke jongensfiets:

 • Houd rekening met de kleur. De populairste kleuren zijn: 
  • Blauw
  • Mat zwart
  • Wit
  • Rood
  • Groen
 • Houd rekening met de uitstraling van de fiets. Jongens van die leeftijd vinden een stoere jongensfiets veel leuker.
 • Heeft jouw kind nog zijwieltjes nodig? De 14 inch jongensfietsen worden standaard met zijwieltjes afgeleverd. Als deze niet meer nodig zijn is het verstandig om deze niet op de fiets te monteren. 
 • Kies de juiste inchmaat. Een te grote fiets kan hij nog niet op fietsen, dus dat eindigt meestal in een teleurstelling omdat hij de fiets nog niet kan gebruiken. Een te kleine fiets is ook een teleurstelling omdat hij daar heel snel uitgroeit

> Zoek je net een maatje groter? Bekijk dan het gehele aanbod van goedkope fietsen. Een goede jongensfiets is verkrijgbaar vanaf 10 inch. Bekijk hier alle inchmaten:

> Ook leuk om te bekijken: De Cooper fiets 14 inch!