Meisjesfiets 22 inch kopen: Gratis verzending

Zodra je dochter echt leert fietsen is het van belang om over een goede kinderfiets meisje Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
22 inch te beschikken. Ons ruime assortiment staat vol meisjesfietsen met 22 inch banden. Kies het 22 inch meidenfiets model dat het beste bij de persoonlijke wensen van jouw dochter past en bestel vandaag nog vóór 15:00 uur. Morgen heb je de meisjesfiets 22 inch al in huis!

Diverse merk meisjesfietsen 22 inch

Ons ruime assortiment maakt het mogelijk te kiezen uit allerlei fietsen met bijzondere kenmerken. De perfecte fiets voor een meisje met 22 inch banden voor je dochter is snel gevonden! Is je dochter gek van luipaardprint? Kijk niet verder. Met onze gevlekte meisjesfiets 22 inch van het merk Spirit maakt je dochter op het schoolplein de blits. Ook vind je in ons assortiment meisjesfietsen van 22 inch van merken als:

 • Altec meisjesfiets 22 inch
 • Popal 22 inch meisjesfiets

Bij ons kies je uit een breed assortiment met 22 inch meisjesfietsen. Alle fietsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest populaire kleuren voor een fiets meisjes 12 inch zijn:

 • Roze meisjesfiets 22 inch
 • Rood 22 inch meisjesfiets
 • Zwart 22 inch fiets meisjes

Filter in ons navigatiemenu op kleur, prijs en je favoriete merk en er verschijnt een mooie selectie in beeld.

Is een 22 inch meisjesfiets de juiste maat?

Waar je op moet letten wanneer je een kinderfiets koopt, is de maat. Is de maat passend voor de lengte van je kind, dan zit je kind met meer vertrouwen op haar fiets. Ook is een fiets op maat stukken veiliger. Weten of een 22 inch meidenfiets past bij je dochter? Bekijk dan onze maattabel. Hierin staat:

 • De lengte van het kind
 • De kledingmaat van het kind
 • De leeftijd van het kind

Kinderen van 7 tot 9 jaar kunnen aardig in lengte verschillen. Bekijk daarom voornamelijk naar de lichaamslengte en kledingmaat. Meisjesfietsen van 22 inch zijn geschikt voor meisjes met kledingmaat 122-128 cm met een lichaamslengte rond 122 cm.

Merk je dat een 22 inch meidenfiets niet passend is bij de lengte van je kind? Bekijk dan onze andere fietsen online. Want, naast een meisjesfiets met 22 inch banden hebben we ook fietsen met andere inchmaten in ons assortiment:

Juiste fietshouding bepalen

Een juiste maat fiets draagt bij aan ideale fietsomstandigheden. In de praktijk blijkt dat een groot percentage van de ouders hun kind langer op een te kleine Kinderfiets laten doorrijden. Prijstechnisch is dit handig, maar voor de veiligheid is het onverstandig. Bij een kleine fiets komt het stuur te dichtbij en kan het kind geen goede bocht maken. Met een te grote fiets, heeft je kind de fiets niet goed onder controle

Focus je daarom altijd op de juiste maat bij het kopen van een fiets. Is de meidenfiets 22 inch passend? Kijk dan óók naar de juiste fietshouding van je kind. Een juiste fietshouding op een fiets 22 inch voor een meisje bestaat uit de volgende kenmerken:

 • Rechtop zitten
 • Gebogen arm bij het stuur
 • Voeten op de grond

 

Andere interessante producten:

 

D

Damesfiets

 

 

 

#

12 inch kinderfiets

18 inch kinderfiets

22 inch kinderfiets