Paarse meisjesfietsen kopen: Tot 40% korting!

Een meisjesfiets paars moet natuurlijk wel precies zo eruit zien als jouw dochter dat wil. Wanneer Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Paars Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Paars
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 139,95 Speciale prijs 119,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Paars Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 14 inch - Paars
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 154,95 Speciale prijs 139,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 16 inch - Paars Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 16 inch - Paars
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 164,95 Speciale prijs € 149,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Paars - Twee Handremmen Disney Wish Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Paars - Twee Handremmen
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 159,95 Speciale prijs € 145,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
je een mooie fiets voor je kind gaat kopen, wil je niet zomaar iets uitzoeken. Je wil er juist voor zorgen dat je kind erg blij is met het cadeau. Zo zal je kind gemotiveerder zijn om ook daadwerkelijk op de fiets te (leren) fietsen. Met een mooie fiets zal je kind trots op school aan kunnen komen. Bovendien zal je kind sneller geneigd zijn mee te gaan wanneer je een gezellig fietstochtje wil maken. Een goede fiets is bovendien essentieel in de opvoeding van je kind. In Nederland is het vrijwel ondenkbaar om je kind niet te leren fietsen. Omdat Nederland een echt fietsland is, kun je ook vele verschillende soorten fietsen kopen. Verreweg de goedkoopste en beste fietsen kun je vinden op fietsenopfietsen.nl.

Een paarse meisjesfiets van goede kwaliteit

De paarse meisjesfiets van goede kwaliteit kun je makkelijk bij ons bestellen.. Een meisjesfiets paars is erg modieus en wordt steeds populairder. De meisjesfiets paars van fietsenopfietsen.nl is stevig gebouwd, zodat de fiets erg betrouwbaar is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind ervan afvalt. Zo kun je je kind uitstekend leren fietsen met deze paarse meisjesfiets. Je kunt de fiets namelijk bestellen met zijwieltjes, zodat je kind rustig in haar eigen tempo kan oefenen. Leren fietsen is niet iets wat je kan forceren; je kind heeft echt haar tijd nodig om haar eigen draai te vinden.

Tips om een geschikte fiets uit te zoeken voor jouw kind

Hoe zorg je er nou voor dat je een geschikte fiets koopt voor jouw kind? Hieronder kun je een aantal dingen vinden waar je goed op moet letten.

 • Denk goed om de maat van de fiets. Kinderfietsen zijn onder andere te koop in 14 inch, 18 inch, en 20 inch. Maar ook andere maten kun je bestellen. Zoek dus goed op welke maat fiets bij jouw kind past.
 • Zorg ervoor dat je kind een fiets krijgt die hij of zij mooi vindt. Met een mooie fiets zullen kinderen de motivatie vinden om langer en vaker te gaan oefenen.
 • Kies een stevige en betrouwbare fiets. De fietsen van fietsenopfietsen.nl zijn allen erg stabiel en zorgen er dus voor dat je kind veilig kan fietsen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kind zich bezeert.

> De 18 inch meisjesfiets: Gratis verzending op het gehele assortiment!