Meisjesfiets 18 inch: voor leeftijd 5-7 jaar

Je (klein) dochter fietst al een tijdje vrolijk rond. Toch valt het – voor de zoveelste Lees door

Van laag naar hoog sorteren

22 producten in totaal

Filteren

22 producten in totaal

Filteren
keer – op dat je kind echt groeit als kool. Tijd voor een grotere fiets. Is je dochter rond de 5 tot 7 jaar, dan heeft ze doorgaans een meisjesfiets 18 inch nodig.

In dit assortiment vind je een leuke meisjesfiets 18 inch. Er is een enorm breed aanbod op het gebied van meisjesfietsen. Hierbij moet echter wel goed worden gelet op het kiezen van de juiste maat fiets. Hoe weet je of de meisjesfiets 18 inch echt de juiste maat is voor je (klein)dochter?

Wanneer een 18 inch meisjesfiets aanschaffen?

Het ene kind groeit weer harder dan het andere kind. Dat jouw dochter de leeftijd 5-7 is, wil nog niet altijd zeggen dat ze een 18 inch meisjesfiets nodig heeft.

Wil je een 18 inch meidenfiets aanschaffen, is het van belangrijk om de kledingmaat te weten. Bij het zoeken van de juiste maat kinderfiets wordt er namelijk ook vaak gekeken naar de kledingmaat. Zo wordt een 18 inch meisjesfiets gekoppeld aan een kledingmaat 110 – 116 cm. Heeft jouw dochter een kleinere kledingmaat? Dan is het verstandiger om een meisjesfiets 16 inch voor haar uit te zoeken.

Hier lees je meer over het berekenen van de inchmaat. In de tabel kun je heel overzichtelijk zien wat de juiste inchmaat is.

Toch niet de juiste maat gevonden, hieronder vind je de andere meisjesfiets inchmaten:

Bekijk hier alle meisjesfietsen

Ons aanbod

Ook voor de kleintjes onder ons hebben wij meer dan genoeg fietsen in ons assortiment. Om de juiste meisjesfiets 18 inch te vinden, helpt het om het filtermenu te gebruiken. Vink hier aan waar je naar op zoek bent. Denk aan:

  • Merk
  • Prijs
  • Ringslot met of zonder ART
  • Kleur
  • Frame (in dit geval 18 inch)
  • Serie
  • Voorrek

> Fietsen kopen: Bekijk het aanbod en profiteer van kortingen tot wel 40%!

Veelgestelde vragen over meisjesfietsen 18 inch

Een nieuwe fiets aanschaffen is altijd even zoeken. Wat past het beste bij je dochter, welke maat is geschikt en wat voor accessoires zijn belangrijk? Hieronder lees je de antwoorden op veel gestelde vragen omtrent de meisjes kinderfiets 18 inch.

Vraag 1: “Hoe lang duurt het voor de 18 inch meidenfiets wordt bezorgd?"

Bestel een kinderfiets meisjes 18 inch vóór 15:00 uur en de fiets wordt de eerstvolgende werkdag opgestuurd. Dit betekent dat je de 18 inch fiets meisjes de volgende werkdag in ontvangst kan nemen. Er geldt dus een bezorgtijd van één werkdag. Een meisjesfiets 18 inch die op vrijdag worden besteld, worden op de maandag geleverd.

Vraag 2: “Is het een goed idee om een 18 inch meisjesfiets op de groei te kopen?”

Veel ouders kiezen vanwege financiële redenen om een meisjesfiets 18 inch op de groei te kopen. Ons advies is om altijd te kiezen voor optimale veiligheid tijdens het fietsen. Dit betekent dat een kind met de voeten de grond moet raken als zij op de 18 inch meisjesfiets zit. Als er een gevaarlijke situatie plaatsvindt, kan een kind altijd tijdig remmen of snel afstappen.

Vraag 3: “Hoe kan ik de meisjesfiets 18 inch het beste onderhouden?”

Wil je lang genieten van de nieuwe fiets? Maak de fiets dan regelmatig schoon. Vuil en pekel zorgen ervoor dat de 18 inch meisjesfiets langzaam slijt. Maak voor het schoonmaken van een 18 inch meidenfiets altijd gebruik van warm, water met milde vloeibare zeep en gebruik altijd een zachte doek. Het komt geregeld voor dat een meisjesfiets 18 inch wordt schoongemaakt met een schuursponsje. Probeer dit te vermijden. Als de fiets is opgedroogd, is het ook een goed idee om de fiets te poetsen met een droge doek.

 

Andere interessante producten:

 

 

K

Kinderfiets 12 inch

Kinderfiets18 inch

Kinderfiets 22 inch