• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Meisjesfiets 22 inch: voor meiden van 7-9 jaar

In sommige gevallen kan het erg lastig zijn om de juiste maat meisjesfiets uit te zoeken. Zo moet er rekening worden gehouden met een aantal belangrijke punten.

Artikelen 1 tot 36 van 43 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 43 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Het is natuurlijk belangrijk dat een kind over een juiste maat kinderfiets beschikt. Dit geldt uiteraard zowel voor de jongensfiets als de fiets voor meiden.

Ieder kind beschikt op een bepaalde leeftijd over een kinderfiets. Het is natuurlijk belangrijk dat zij leren fietsen. Dit wordt gedaan in verschillende stappen. Zo begint over het algemeen ieder kind met fietsen op een driewieler. Een driewieler ondersteund het kind en laat het kennis maken met de bewegingen van het fietsen. Na verloop van tijd zal het kind gaan groeien en wordt het te groot voor een driewieler. Op dat moment kan er worden over gestapt op een kinderfiets. In het begin zal het kind nog met zijwieltjes fietsen voor extra ondersteuning, maar na verloop van tijd zullen ook de zijwieltjes van de fiets worden gehaald. Goedkope fiets online kopen bij Fietsenopfietsen.nl!

De juiste maat bepalen

Als je een meisjesfiets gaat kopen is het zeer belangrijk dat je de juiste maat fietsen uitzoekt. Er zijn verschillende manieren om dit te bepalen:

 • De lengte van het kind
 • De kledingmaat van het kind
 • De leeftijd van het kind

Aangezien kinderen die dezelfde leeftijd zijn sterk kunnen verschillen qua lengte is het verstandiger om naar de lengte of de kledingmaat te kijken. De 22 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor meisjes met de kledingmaat 122-128 cm en een lengte rond de 122cm. Is uw dochter qua lengte iets kleiner, dan is het verstandiger om een 20 inch meisjesfiets aan te kopen.

Gemiddeld gezien zijn deze meisjes tussen de 7 en 9 jaar oud. Is deze inchmaat wat te klein voor uw dochter, bekijk dan de 24 inch meisjesfiets, deze is net een maatje groter. Bekijk ons gehele assortiment met fietsen voor meiden voor alle andere inchmaten.

Meisjesfietsen 22 inch aanschaffen?

Zodra het kind echt gaat fietsen is het van belang om over een goede meisjesfiets of jongensfiets te beschikken. Er kan gekozen worden uit een zeer breed assortiment 22 inch meisjesfietsen. Alle fietsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest populaire kleuren voor deze meisjesfietsen zijn:

 • Roze
 • Rood
 • Zwart
 • Luipaard

Het ruime assortiment maakt het mogelijk om te kiezen uit verschillende fietsen met verschillende uitstralingen. Zo is de perfecte fiets voor jouw dochter snel gevonden! Vooral de meisjesfiets 22 inch met luipaardprint is de moeite waard om te bekijken! Deze fiets is relatief nieuw in het assortiment en geniet ieder jaar weer meer aan populariteit. Toch op zoek naar andere fiets? Bekijk al onze fietsen online!

Altijd de laagste prijs + GRATIS verzending bij Fietsenopfietsen.nl!