• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Meisjesfiets 26 inch: geschikt voor 10-14 jaar

Wanneer een kind een tiener wordt zijn steeds meer dingen belangrijk. Zo vinden veel tieners het belangrijk dat ze met de tijd mee kunnen gaan.

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wanneer een tiener een nieuwe fiets nodig heeft wordt er dus veel gekeken naar het uiterlijk van de fiets. Voor hen is het van belang om rond te kunnen fietsen op een mooie fiets. Hierbij wordt er ook wel vaak een fiets gekozen die vriendinnetjes en vriendjes ook hebben. Bij het aanschaffen van een fiets wordt er ook wel onderscheid gemaakt tussen het aanschaffen van een meisjesfiets en een jongensfiets. Deze twee fietsen verschillen uiteraard van elkaar qua uiterlijk. Een jongensfiets beschikt meestal over veel donkere kleuren en is wat stoerder, terwijl een meidenfiets vaak iets gekleurder is. 

Meisjesfiets 26 inch in een trendy uitvoering

Een meisjesfiets 26 inch is bij Fietsenopfietse.nl altijd verkrijgbaar in een trendy uitvoering. Online een fiets kopen is eenvoudig. Niet elke tienermeid heeft dezelfde voorkeur en daar houden wij natuurlijk rekening mee door een variatie aan te bieden in verschillende trends. Zo kunnen sportieve meiden op een moderne meisjesfiets 26 inch rijden met een sportief karakter en kunnen echte stadsmeiden aan het fietsverkeer deelnemen door bijvoorbeeld een keuze te maken uit een van de beschikbare omafiets. Zoals u ziet is er ook voor uw dochter een geschikte meisjesfiets 26 inch te vinden die volledig aan de verwachtingen kan voldoen. Ga er samen eens voor zitten en bekijk het aanbod met de meest hippe modellen. Vast en zeker dat u slaagt in uw keuze. Bestel dan gelijk. Wij nemen de bestelling zo snel mogelijk in behandeling en kunnen bij vroege orders gelijk de volgende dag al bezorgen met gratis verzending. Zoekt u tevens een meisjesfiets voor meiden van 3-5 jaar? Neem dan een kijkje bij de meisjesfiets 12 inch.

Meisjesfietsen voor tieners

Voor een tiener is het belangrijk om een goede fiets te hebben. Ze zullen deze steeds meer gaan gebruiken om onder andere naar school te fietsen. Tevens hechten tieners er veel waarde aan dat de fiets modern is en er leuk uit ziet. Dit is dus een belangrijk aandachtspunt bij het aanschaffen van een kinderfiets voor een tiener. Een ander belangrijk punt is de maat. Onderstaande kleuren zijn erg populair bij meisjesfietsen:

 • Creme
 • Mat zwart
 • Rood
 • Wit
 • Paars
 • Zilver

Bij tieners komt het veel voor dat ze enorm veel in lengte kunnen verschillen van elkaar. Sommige meisjes groeien iets sneller en meer dan andere meisjes. Over het algemeen wordt er echter voor een tiener een 26 inch meisjesfiets gehanteerd. 26 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor meisjes tussen de 10 en 14 jaar. Deze beschikken vaak over een kledingmaat 140 tot 152 cm. Kijk eerst naar de lichaamslengte en vervolgens naar de kledingmaat. De lichaamslengte geeft een betere indicatie van of een fiets bij uw kind past. Heeft uw dochter bijvoorbeeld een kleinere lichaamslengte dan 145cm, dan is het verstandiger om te kijken naar een kleinere inchmaat, bijvoorbeeld de 24 inch meisjesfietsen.

26 inch meisjesfiets klaar maken voor gebruik

Onze fietsen worden bij u thuis afgeleverd in een doos. In deze doos kan vanzelfsprekend geen gehele fiets worden ingepakt. De fiets dient na ontvangt nog afgemonteerd te worden. Dit neemt niet veel tijd in beslag. Om te beginnen is het volgende gereedschap nodig:

 • Inbussleutel
 • Steeksleutel 15/pedaalsleutel
 • Montageveer

Er zijn drie stappen die men moet doorlopen om de meisjesfiets 26 inch gebruiksklaar te maken.

 1. Het stuur verstellen
 2. De pedalen van de fiets monteren
 3. De zadelhoogte instellen

Lees hier meer over in onze fiets montagehandleiding. Het volledig gebruiksklaar maken van de 26 inch meisjesfietsen zou niet meer dan 15 minuten in beslag moeten nemen.