Meisjesfiets 26 inch: geschikt voor 10-14 jaar

Wanneer een meisje een tiener wordt zijn steeds meer dingen belangrijk. Zo vinden veel tienermeiden het Lees door

belangrijk dat ze met de tijd mee kunnen gaan. Wanneer ze een nieuwe meidenfiets 26 inch nodig heeft wordt er dus veel gekeken naar het uiterlijk van de fiets. Voor hen is het van belang om rond te kunnen fietsen op een mooie 26 inch meidenfiets. Hierbij wordt er ook wel vaak een meidenfiets 26 inch gekozen die vriendinnetjes en vriendjes ook hebben. Bij het aanschaffen van een 26 inch meisjesfiets wordt er ook wel onderscheid gemaakt tussen twee fietsen die verschillen van uiterlijk. Zo kun je kiezen voor een wat stoerdere fiets 26 inch meisje met donkere kleuren of een fiets meisje 10 inch die wat gekleurder is. Een sportieve meisjesfiets 26 inch kan zowel een donkere als lichte kleur hebben. Hier is de kleur minder belangrijk en is het model zelf belangrijker. 

Meisjesfiets 26 inch in een trendy uitvoering

Een meisjesfiets 26 inch is bij Fietsenopfietsen altijd verkrijgbaar in een trendy uitvoering. Online een fiets kopen is eenvoudig. Niet elke tienermeid heeft dezelfde voorkeur en daar houden wij natuurlijk rekening mee door een variatie aan te bieden in verschillende trends. Zo kunnen sportieve meiden op een moderne meisjesfiets 26 inch rijden met een sportief karakter en kunnen echte stadsmeiden aan het fietsverkeer deelnemen door bijvoorbeeld een keuze te maken uit een van de beschikbare meisjes transportfiets 26 inch. Zoals je ziet is er ook voor jouw dochter een geschikte meisjesfiets 26 inch te vinden die volledig aan de verwachtingen kan voldoen. Ga er samen eens voor zitten en bekijk het aanbod met de meest hippe modellen van de meisjesfietsen 26 inch. Vast en zeker dat je slaagt. Bestel de fiets 26 inch meisjes voor 15:00. Wij nemen de bestelling zo snel mogelijk in behandeling en kunnen bij vroege orders gelijk de volgende dag al bezorgen met gratis verzending.

Meisjesfietsen voor tieners

Voor een tiener is het belangrijk om een goede fiets te hebben. Ze zullen deze steeds meer gaan gebruiken om onder andere naar school te fietsen. Tevens hechten tieners er veel waarde aan dat de fiets modern is en er leuk uit ziet. Dit is dus een belangrijk aandachtspunt bij het aanschaffen van een kinderfiets voor een tiener. Een ander belangrijk punt is de maat. Onderstaande kleuren zijn erg populair bij meisjesfietsen:

  • Creme-kleurige 26 inch meidenfiets
  • Meisjesfiets 26 inch zwart
  • Mat zwarte meisjesfietsen 26 inch
  • Zwarte meisjesfiets 26 inch
  • Meisjesfiets 26 inch blauw
  • Rode 
 • fiets meisje 26 inch
 • Wit 26 inch fiets meisje
 • Paars fiets meisjes 26 inch
 • Zilver 26 inch fiets meisjes

Bij tieners komt het veel voor dat ze enorm veel in lengte kunnen verschillen van elkaar. Sommige meisjes groeien iets sneller en meer dan andere meisjes. Over het algemeen wordt er echter voor een tiener een 26 inch meisjesfiets gehanteerd. 26 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor meisjes tussen de 10 en 14 jaar. Deze beschikken vaak over een kledingmaat 140 tot 152 cm. Kijk eerst naar de lichaamslengte en vervolgens naar de kledingmaat. De lichaamslengte geeft een betere indicatie van of een fiets bij je kind past. Heeft je dochter bijvoorbeeld een kleinere lichaamslengte dan 145cm, dan is het verstandiger om te kijken naar een kleinere inchmaat, bijvoorbeeld de 24 inch meisjesfietsen. Dit zijn al onze beschikbare meisjesfiets inchmaten:

26 inch meisjesfiets klaar maken voor gebruik

Onze goedkope meisjesfietsen 26 inch worden bij je thuis afgeleverd in een doos. In deze doos kan vanzelfsprekend geen gehele stoere meidenfiets 26 inch worden ingepakt. De stoere meisjesfiets 26 inch dient na ontvangt nog afgemonteerd te worden. Dit neemt niet veel tijd in beslag. Om te beginnen is het volgende gereedschap nodig:

 • Inbussleutel
 • Steeksleutel 15 / Pedaalsleutel
 • Montageveer

Er zijn drie stappen die men moet doorlopen om de meisjesfiets 26 inch gebruiksklaar te maken.

 1. Het stuur verstellen
 2. De pedalen van de goedkope meidenfiets 26 inch monteren
 3. De zadelhoogte instellen

Lees hier meer over in onze fiets montagehandleiding. Het volledig gebruiksklaar maken van de 26 inch meisjesfietsen zou niet meer dan 15 minuten in beslag moeten nemen.

Verschillende merken meidenfietsen 26 inch bij Fietsenopfietsen

Bij ons kun je verschillende merken kopen. Zo is bijvoorbeeld de Spirit meisjesfiets 26 inch zeer populair. Dit bekende merk staat voor kwaliteit en comfort. Een spirit meidenfiets 26 inch is daarom ook een hele goede keuze. We hebben de volgende merken in het assortiment:

 • Spirit fiets 26 inch voor meiden
 • Altec meidenfiets 26 inch
 • Popal 26 inch meidenfiets
 • Volare meisjesfietsen 26 inch

Transportfiets meisjes 26 inch

Een meisjes transportfiets 26 inch is ideaal voor de schoolgaande meiden. De transportfiets 26 inch meiden is ideaal voor het transport naar school en de sportclub, maar ook voor het vervoer naar vriendinnen. 

Sorteren

22 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

22 producten

Filteren

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.