Altec Dutch 26 inch: tot 40% korting!

Fietsen moet vooral leuk zijn. De Altec Dutch 26 inch meisjesfiets is dan ook ontwikkeld met Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dit idee in het achterhoofd. Zo is er bijvoorbeeld gedacht aan de ideale zithouding. Omdat uw dochter gedurende de periode dat ze op deze fiets rijdt ook zal groeien is er ook aan gedacht dat het stuur en het zadel versteld kunnen worden. Zo blijft de zithouding ook wanneer ze wat groter is ideaal. Daarnaast zijn er nog enkele andere kenmerken.

Denk bijvoorbeeld aan het zadel. Dit is gemaakt om comfortabel op te kunnen zitten. Hoewel de Altec Dutch 26 inch vooral een stadsfiets is, zal uw dochter er bijvoorbeeld wel op naar school of naar de hockeyvereniging rijden. Als dit een klein ritje door de stad betekent, dan is het wel fijn als dit in enig comfort kan gebeuren. Andere kenmerken zijn:

  • Een draadloze lamp op batterijen
  • 3 versnellingen van Shimano
  • Remmen door achteruit te trappen
  • Een ringslot dat op de fiets zelf zit

Meisjesfietsen Dutch 26 inch van Altec: altijd te zien

Omdat de fiets is gemaakt om in de bebouwde kom mee te rijden, is er ook goed nagedacht over de zichtbaarheid. Zo is hij bijvoorbeeld in een witte kleur te krijgen. Daarnaast is er zoals gezegd LEDverlichting die op batterijen werkt. Dit maakt dat de fietser in het donker te herkennen is. Daarnaast zijn er ook wat veiligheidsmaatregelen genomen.

Het belangrijkste voorbeeld is het gebruik van reflectiestrepen aan de zijkant. Hiermee is uw dochter ook te zien als ze bijvoorbeeld de weg oversteekt als het begint te schemeren of als het donker wordt. Dan is immers de lamp aan de voorzijde of aan de achterzijde niet meer te zien door de automobilist. De reflectiestrepen bieden dan uitkomst in zulke situaties.

> De Altec Dutch 28 inch: gratis verzending op het gehele assortiment!

Fietsen in de grote stad, hoe doe je dat?

Wanneer u niet gewend bent om in grote steden te fietsen, dan is het belangrijk dat u een aantal zaken goed leert. In de eerste plaats os het belangrijk om zo veel als mogelijk de plekken op te zoeken die voor fietsers bestemd zijn. Denk hierbij vooral aan de fietspaden die in de steden zijn aangelegd. Deze zijn er voor de veiligheid in het verkeer. Niet alleen de veiligheid van uzelf, maar ook van de automobilisten en de voetgangers die er zijn.

Daarnaast is het belangrijk om u goed aan de regels te houden. Rijd bijvoorbeeld niet door rood als u voor een stoplicht komt te staan. Denk er ook aan om goed de borden die in de stad staan op te volgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld haaientanden op de weg.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Speed jongensfiets!