Frozen fiets 12 inch: Verzending = gratis

Wapperende haren, glunderende ogen: hoe heerlijk is het om je kind te zien genieten op haar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
fiets. Maar nog leuker is het om je dochtertje te laten fietsen op een echte Disney Frozen fiets 12 inch. Als een echte prinses fietst ze samen met jou op weg naar de speeltuin of gewoon een rondje om in de wijk. De Frozen fiets 12 inch is een perfecte fiets voor de eerste rij-ervaring. De zijwieltjes zorgen voor extra stabiliteit, zodat je dochtertje zelfstandig kan fietsen op de fiets 12 inch van Frozen. Onder toeziend oog van jou natuurlijk.

Helemaal in Disney Frozen stijl

De superpopulaire Frozen fiets 12 inch valt niet voor niets goed in de smaak bij de meisjes. De roze blauwe kleur brengt je echt in het thema van Frozen. De Disney Frozen fiets 12 inch heeft uiteraard ook bestickering van Elsa en de andere bekende figuren. Wat de fiets van Frozen met 12 inch wielen heel schattig maakt is het poppenzitje achterop en het witte mandje voorop. Zo kan ook de pop van je dochtertje mee op reis, want dát is natuurlijk heel belangrijk. Alles mee voor de reis? Vergeet de een koekje, fruitje of flesje water niet mee te nemen. Dit past makkelijk in het witte mandje van de Frozen fiets 12 inch.

Voelt je dochter zich al helemaal zeker op haar Frozen fiets 12 inch? Dan kun je de zijwieltjes heel makkelijk demonteren. Probeer maar of het lukt om eerst samen te fietsen. Voor je het weet fietst je dochtertje zelfstandig weg op haar Frozen fiets 12 inch.

> Fietsen online kopen? Nu met gratis verzending!

De Frozen fiets 12 inch gratis thuis gezorgd

Wil je de Frozen fiets 12 inch kopen? Profiteer dan van al onze voordelen:

  • Gratis verzending
  • Vandaag vóór 14:00u besteld = morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment aan fietsen

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & dames fiets!