Goedkope mountainbike 28 inch: Tot 40% korting!

Onvoorziene weersomstandigheden zijn de beste weersomstandigheden. Mountainbiken is niet alleen voor mooiweer fietsers. Echte avonturiers laten Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
ook in de herfst en de winter de trappers draaien. Stap op een mountainbike 28 inch en cross je een weg door alle seizoenen. In ons assortiment vind jouw ideale 28 inch mountainbike. Kies je favoriet, bestel voor 15:00 uur en ontvang morgen.

Herkomst van de mountainbike 28 inch

De mountainbike kent zijn oorsprong in de late jaren 60 en vroege jaren 70 van de 20e eeuw. Eerst nog ontworpen nog door liefhebbers, in een later stadium via industriële productie. Sindsdien is deze crosser niet meer weg te denken uit de wielersport – downhill fietsraces. Maar ook niet uit het straatbeeld. Onze hoogwaardige mountainbikes van een merk als Altec is een graag geziene gast op onverharde en bossige offroad paden, maar ook op de openbare weg zie je deze fietsen steeds vaker. Bekijk ons aanbod sportieve alleskunners en kies de mountainbike 28 inch die bij je past. Voortaan bezorg je jezelf alleen maar super rijervaringen. Alleen of met vrienden.

In een notendop: de 28 inch mountainbike is geschikt voor:

  • De openbare weg
  • Geschikt om over (zand)heuvels of onverharde wegen te rijden
  • Geschikt om competities mee te rijden, zoals downhill fietsraces

Kenmerken van een 28 inch mountainbike

Als trotse bezitter van een mountainbike 28 inch is het makkelijk vrienden maken. Samen avonturen is stukken leuker en dat weet elke sportieve fietsers. Pak die MTB dus en fiets samen door de mooiste bewegwijzerde routes binnen Nederland. Geheid dat jullie onderweg genoeg lachen. Er is er altijd wel eentje die vol door de modder gaat of andere capriolen uithaalt in of over de grenzen van ons kikkerlandje. Met een mountainbike 28 inch sta je zo met één been in België of Duitsland. Zonder dat je er echt acht op slaat. Fietsen gaat namelijk makkelijk én snel met een 28 inch mountainbike? Hoe dat komt? Door de typische kenmerken van een mountainbike waardoor je snel én comfortabel fiets:

  • Een verend frame
  • De verende voorvork
  • De genopte profilering
  • De dikke luchtbanden
  • Comfortabele carbonzadel
  • Robuust stalen frame

Het enige punt wat ontbreekt bij een mountainbike met 28 inch wielen, is de verlichting. Wil je in de schemering en in het donker goed zien en gezien worden, schaf dan losse verlichting aan. Deze verlichting kun je op het frame monteren, maar je kunt het ook op je kleding dragen.

Bekijk ook onze andere mountainbikes: