• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafiets 20 inch: gratis verzending + tot 40% korting

Het bestellen van een omafiets duurt niet langer dan vijf minuten. Graag leggen wij op een duidelijke manier en stap voor stap het bestelproces van een 20 inch omafiets uit.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Sorteer uw selectie op basis van prijs, kleur en positie. Binnen twee kliks heeft u een duidelijke selectie van 20 inch oma fietsen die overeenkomen met uw wensen en is het eenvoudig om uw fiets online te kopen. Kies een kleur uit van het aanbod en kijk of er een omafiets in de aanbieding is. Als u een selectie maakt van meerdere omafietsen is het een idee om deze in verschillende tabbladen te openen, zodat het eenvoudiger is om de technische specificaties met elkaar te vergelijken. Kies voor een 20” fiets en druk vervolgens op de oranje winkelwagen knop. Hier vindt u een overzicht van de deur u te bestellen fiets. Nu drukt u op ‘verder met afrekenen’. Op de volgende pagina vult u uw gegevens in. Dit vergt niet meer dan een aantal minuten van uw tijd. Druk op de oranje bestelknop en uw order zit bij ons in het systeem. De 20 inch omafiets wordt binnen 1 á 2 werkdagen geleverd.

Omafiets 20 inch voor kinderen van 6-8 jaar

Een omafiets 20 inch is hip en modern en uw kind kan met de stabiele uitvoeringen op een veilige wijze fietsen. De modellen kennen een variatie die niet alleen in de kleur of kleurcombinatie tot uitdrukking komt. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om een omafiets 20 inch te bestellen met een leuk mandje voorop. U kunt echter ook de keuze maken voor een van de modellen die over een voorrek beschikken. Dat zijn omafietsjes die erg in trek zijn op het moment. Of wat denkt u van een hippe uitvoering met leuke details op de jasbeschermer en kettingkast? Neem vooral even de tijd om het aanbod te bekijken en op uw gemak een keuze te maken. U kunt na uw keuze gemaakt te hebben de omafiets 20 inch in een van de hippe stijlen gelijk bestellen. Daarna zorgen wij ervoor dat de fiets gratis wordt verzonden.

> Liever een inchmaat groter? Kijk dan bij de omafiets 22 inch.

De evolutie van de omafietsen (20 inch)

Tegenwoordig zijn de omafietsen comfortabel en trendy. Naast omafietsen met versnellingen is het ook mogelijk om oma fietsen met een handrem online te kopen. Let op! Niet iedere fiets heeft dezelfde standaard. Dit kunt u terugvinden in de omschrijving of de productafbeelding. Kortom een uitgebreid aanbod voor iedere oma fietsliefhebber!

De volgende kleuren van de 20 inch omafiets zijn erg in trek:

- Blauw
- Roze 
- Wit
- Paars
- Zwart

Voordeel Fietsenopfietsen.nl: Altijd Gratis verzending plus bezorging binnen 24 uur van alle goedkope fietsen!

> Bekijk ook onze andere omafietsen!