Fietstassen elektrische fiets: Verzending = gratis

Steeds meer mensen in Nederland kopen een elektrische fiets. Dit is ook niet gek, want met Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
een elektrische fiets kun je eenvoudiger grote afstanden afleggen. Bij iedere trapbeweging die je maakt krijg je namelijk elektrische hulp. Hierdoor hoef je zelf minder spierkracht te gebruiken. Het komt daarom ook steeds vaker voor dat e-bikes worden gebruikt voor fietstochten. Een minpunt van een elektrische fiets is dat je weinig opbergruimte hebt. Spullen die je op de fiets wil meenemen moet je daarom vaak in een rugtas vervoeren. Dit kan warm zijn, maar daarnaast ook zwaar aan je rug. Een oplossing hiervoor is een fietstas. E-bike fietstassen kunnen bijvoorbeeld op de bagagedrager worden gemonteerd, zodat je hier al je spullen in kwijt kunt.

Fietstassen elektrische fiets: De voordelen op een rijtje

Fietstassen zijn een uitvinding voor iedereen die veel op de fiets zit. Omdat er tegenwoordig steeds meer e-bikes op de weg rijden, zijn er ook fietstassen voor e-bike op de markt gebracht. Wat zijn de voordelen van fietstassen voor elektrische fiets eigenlijk?

  1. Fietstassen e-bike zorgen voor extra opbergruimte
  2. Fietstassen elektrische fiets verminderen kans op rugpijn
  3. Fietstassen voor elektrische fiets zorgen voor betere ventilatie

1. Fietstassen e bike zorgen voor extra opbergruimte.
Dit komt omdat fietstassen voor een e-bike vaak uit twee tassen bestaan. Hierdoor heb je dubbel zoveel ruimte om spullen in op te bergen in vergelijking met een rugtas. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zowel een rugtas als fietstassen te gebruiken. Bij deze optie heb je zelfs drie keer zoveel opbergruimte. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om veel boodschappen te vervoeren. Hierdoor kun je vaker de fiets pakken om boodschappen te doen in plaats van de auto, waardoor je ook nog eens erg milieubewust bezig bent!

2. Fietstassen elektrische fiets verminderen kans op rugpijn.
Een verminderde kans op rugpijn is eigenlijk alleen van toepassing als je normaal een rugtas draagt tijdens het fietsen. Als je zware spullen vervoert in een rugtas, kan dit op den duur pijn gaan doen aan je rug of nek. Fietstassen voor een elektrische fiets bieden de mogelijkheid om deze zware spullen in de fietstas te vervoeren. Hierdoor hoef je geen rugtas meer te dragen, waardoor de kans op rugpijn afneemt.

3. Fietstassen voor elektrische fiets zorgen voor betere ventilatie.
Bij het gebruik van fietstassen voor een elektrische fiets hoef je zoals hiervoor genoemd geen rugzak meer te dragen. Dit betekent dat je op warme dagen geen warme rugzak tegen je rug voelt plakken. Je kunt de wind langs je lichaam voelen, waardoor je minder snel zal gaan zweten. Dit is met name prettig als je lange stukken gaat fietsen.

Reden genoeg om fietstassen en fietsen online aan te schaffen bij FietsenOpFietsen. 

Bekijk ook onze andere tassen:

> Gratis verzending: kinderfietsen & damesfiets!