Grote fietstas: Gratis verzending!

Houd je van fietsen en maak je het liefst lange fietstochten langs poldergebieden en door bossen? Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Dan weet je dat het prettig is om veel mee te kunnen nemen. Een lunchpakket bijvoorbeeld. Of een kleed zodat je op elk moment een welverdiende comfortabele pauze kunt inlassen. Maak het fietsen nóg comfortabeler door het bevestigen van grote dubbele fietstassen. Zo weet je zeker dat je genoegt ruimte hebt voor al jouw kleine en grote bagage.

Fietstassen groot model

Hoe grote de fietstassen, hoe meer spullen je mee kunt nemen. Logisch. Maar heb je al deze bagageruimte wel nodig als je niet elke dag op je fiets zit? Denk bij de aanschaf van een fiets na over bijkomende accessoire als grote fietstassen. Zijn fietstassen groot echt een toevoeging voor jouw fiets?
Extra grote fietstassen zijn wel zo prettig wanneer houd van toeren met de fiets. Ben je graag in de natuur en wil het wel eens voorkomen dat je tijdens een dagtocht stopt bij een camping? Zorg dan dat je gemakkelijk jouw tent kan meenemen. Dit is het makkelijkste met grote dubbele fietstassen. Met grote dubbele fietstassen kun je volledig uitgerust op een comfortabele fietstour.

Grote fietstassen: kopen met veel korting

Een goedkope grote fietstas kan worden aangeschaft door simpelweg te kiezen voor de meest aantrekkelijke aanschafprijs. Dit is echter bij lange na niet het enige wat mee hoeft te spelen bij het kiezen van extra grote fietstassen. Andere factoren die een rol spelen zijn echter op andere vlakken te vinden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan zaken die meespelen zoals:

  • Korting op de prijs
  • Geen verzendkosten
  • Geen kosten voor montage
  • Extra korting bij aankopen in bundel

> Popal Daily Dutch: Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Goed in balans fietsen

Het gebruik van grote fietstassen kan aantrekkelijk zijn, maar het brengt ook wat gevaren met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het fietsen bij glad weer. Om te zorgen dat dit zo goed mogelijk verloopt wanneer met volle tassen wordt gefietst is het slim om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van het zadel. Zo is het net iets gemakkelijker om voet aan de grond te zetten. Ook het enigszins leeg laten lopen van de banden kan een belangrijke rol spelen om beter op de weg te kunnen blijven.

Ook het aanhouden van de weg speelt een grote rol bij het in balans blijven. Dit geldt overigens natuurlijk niet alleen bij glad weer, maar ook onder allerlei andere omstandigheden. Ook het aanhouden van het midden van de weg kan helpen. Wegen lopen immers vaak enigszins af, wat ze gladder aan de randen kan maken. Ook goed opletten is van belang. Houd de handen aan het stuur en kijk altijd goed waar de gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijker wordt om hierop te reageren. Dit kan heel veel ongelukken helpen voorkomen.

> Bekijk nu de Popal meisjesfietsen: Gratis verzending en kortingen tot wel 40%!

Waterproof grote fietstassen met originele uitstraling

Onze grote fietstassen zijn praktisch in gebruik en bovendien multifunctioneel. Ze zijn bestand tegen diverse weertypes en grijpgrage handen. Sommige grote dubbele fietstassen zijn voorzien van een dubbele sluiting die voorkomt dat onwelwillende personen ongezien of onopgemerkt iets uit de fietstas kunnen halen.

Multifunctioneel en praktisch zijn de sleutelwoorden voor onze dubbele fietstassen. Maar toch hoeft u bij aanschaf van grote dubbele fietstassen niet achteruit te gaan op esthetiek. Onze fietstassen zijn geschikt voor elke fiets, elke smaak en elke situatie. In ons assortiment kun je simpele zwarte grote fietstassen vinden. Ook beschikken we over zwarte fietstassen afgezet met een roze rand voor meer contrast.

Toch een andere fietstas kopen? Bekijk dan eens: