• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Mountainbikes 26 inch: nu tot wel 40% korting

Het belangrijkste onderdeel van een mountainbike uitzoeken, is om de juiste maat te bestellen. Koop geen te grote of te kleine fiets, want dit zorgt ervoor dat uw kind grote kans heeft om te vallen.

23 artikel(en)

23 artikel(en)

Is de fiets te groot dan kan uw kind niet met zijn of haar voeten bij de grond. Deze mountainbikes zijn geschikt voor kinderen tussen de 10 en de 14 jaar, met een lichaamslengte tot 145 cm en een maat tussen de 140 en 156. Rechts bovenin kunt u op een knop drukken om naar de pagina te gaan waar de hele maattabel staat. Komt u er nog niet uit welke maat de juiste is, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk. Onze mountainbikes zijn door de hoge kortingen heel goedkoop. Door de lage prijzen zijn deze mountainbikes 26 inch geschikt als eerste fiets. Door de mountainbike voor 13.00 te bestellen, heeft u hem de volgende werkdag al in huis.

26 inch mountainbike: een prima aankoop

Vrijwel alle 26 inch mountainbikes hebben niet alleen handremmen, maar ook schijfremmen. Om van verharde paden af te gaan zijn vaak beide remmen nodig. Dit komt vooral omdat de handremmen minder presteren in nat weer, terwijl schijfremmen hier geen last van hebben. De vering van de mountainbikes is veel beter dan die van stadsfietsen. Dit is nodig omdat de bestuurder anders van het zadel los komt op een hobbelige weg, en hierdoor ook weer op het zadel klapt. De meeste mountainbikes hebben veel versnellingen, vaak tussen de 15 en de 21. Deze versnellingen zijn nodig om makkelijk heuvel op en af te komen. Door bij fietsenopfietsen.nl een mountainbike te bestellen, heeft u de volgende voordelen:

 • Reviews van mensen die de mountainbike al hebben aangeschaft.
 • Een kosteloze verzending en snelle bezorging (vaak heeft u de fiets al de volgende werkdag in huis).
 • Een makkelijk af te sluiten diefstalverzekering.
 • Een goede mountainbike met veel versnellingen.

> Bekijk ook eens de omafiets 26 inch: Bezorging = geheel gratis!

Het voordeel van een fietsverzekering

De fietsverzekering welke u makkelijk tijdens het afrekenen kunt afsluiten is van Klikzeker. Het voordeel van deze verzekering is dat u niet aan een jaarlijks abonnement vastzit. Aan het einde van het eerste jaar vraagt Klikzeker u of u de verzekering met nog een jaar wilt verlengen. Het verzekeren van de fiets is verstandig omdat mountainbikes een geliefd doelwit zijn voor dieven. Dit komt vooral omdat een mountainbike relatief makkelijk te demonteren is. Voor een dief is het dus makkelijk om onderdelen van de fiets los te halen en mee te nemen. Daarnaast is het slim een kettingslot te bestellen, omdat de mountainbikes zelf vaak geen slot hebben. Heeft u nog vragen over de diefstalverzekering, dan staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Popal kinderfiets!