Transportfiets 22 inch voor kinderen van 7 tot 9 jaar

Een transportfiets 22 inch is bij uitstek geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
en met 9 jaar met een gemiddelde lichaamslengte van 122 centimeter. Een transportfiets kenmerkt zich door een drager die zich voorop de fiets boven het wiel bevindt. Dat maakt het voor kinderen heel eenvoudig om hun spulletjes te vervoeren. In de leeftijdscategorie 7-9 jaar kan de lichaamslengte van je zoon of dochter erg verschillen. Het is daarom zeer belangrijk dat je een fiets kiest die past bij de lichaamslengte van jouw kind. Voor de 22 inch transportfiets is een gemiddelde lichaamslengte van 122cm de beste match. De transportfiets 22 inch heeft een stoere en eigentijdse uitstraling met een trendy design. Het frame van dit type fietsen is bovendien bijzonder stevig. 

Transportfiets 22 inch direct online bestellen en gratis geleverd krijgen

Je kunt uit het aanbod een keuze maken voor de transportfiets 22 inch van jouw voorkeur en gelijk online een bestelling plaatsen bij Fietsenopfietsen.nl. Een snelle levering is gegarandeerd en indien een bestelling door ons voor 15:00 uur is ontvangen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de transportfiets 22 inch morgen al op het door jouw opgegeven adres wordt bezorgd. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor de verzending van transporter fietsen, want alle bestellingen worden namelijk gratis afgeleverd. Naast de transportfietsen bieden wij voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar ook een ruime keuze uit andere modellen jongensfietsen en meisjesfietsen in de framemaat 22 inch. Kijk bij de transportfiets 24 inch voor een grotere inchmaat. Je profiteert in ieder geval altijd van een scherpe prijs, want de transportfiets 22 inch en andere fietsen vind je nergens goedkoper. Het gehele aanbod van de transporter fiets bekijken?

De volgende kleuren vind je terug in het assortiment:

- Blauw
- Rood
- Roze

Altijd Gratis verzending van uw fiets bij Fietsenopfietsen.nl. Overzicht van alle goedkope fietsen.

Voorkom fietsdiefstal: Onze tips

Als men een nieuwe transportfiets 22 inch aanschaft dan wil men hier zo lang mogelijk van genieten. Het zou zeer zonde zijn als de transportfiets wordt gestolen. Voorkom diefstal en neem de nodige maatregelen:

 • Gebruik twee verschillende soorten sloten
  De meeste fietsen hebben al een ringslot, gebruik daarnaast ook een kabelslot zodat de transportfiets 22 inch ergens aan kan worden bevestigd
 • Gebruik een slot met een ART keurmerk
  Een slot met ART keurmerk is goedgekeurd door de verzerkering voor een diefstalverzekering. Mocht de fiets onverhoopt toch gestolen worden, dan ben je volledig verzekerd
 • Zet het hangslot hoog vast
  Hoe hoger het slot, hoe meer zichtbaar het is. Dieven kunnen zo niet onopvallend het slot proberen open te breken
 • Bevestig een kettingslot niet aan een voorwiel
  Een voorwiel kunnen dieven eenvoudig demonteren, waardoor ze de rest van de fiets dus eenvoudig kunnen meenemen!

Deze extra maatregelen hoeven niet overal te worden uitgevoerd. Wij geven als tip mee, besteedt vooral op de volgende locaties extra aandacht aan deze maatregelen om diefstal van de transportfiets 22 inch te voorkomen:

 • Bij het station
 • Bij scholen
 • Bij winkels
 • Bij uitgaansgelegenheden