Altec fiets in trendy modellen: Gratis verzending in 24 uur

Bij ons vind je jouw nieuwe Altec fiets. Bekijk ons aanbod dames- en herenfietsen of richt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

268 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

268 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
je juist op kinderfietsen van dit merk. Altec fietsen biedt trendy fietsen met een wel heel prettige prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk het aanbod Altec fietsen en kies het design dat je het meest aanspreekt tegen een scherpe internetprijs. Vandaag bestellen vóór 15:00 = de volgende werkdag gratis geleverd.

Divers aanbod Altec fietsen

Wij overdrijven niet wanneer we zeggen dat we over het grootste online fietsenaanbod beschikken. Bekijk ons brede assortiment aan Altec fietsen. Deze nemen een groot deel van onze collectie in beslag. En dat is niet voor niets. Wij zijn namelijk groot fan van het merk dat alle trends in de fietsenwereld op de voet volgt. De Altec fiets heeft niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar beschikt ook over een aanbod van:

 • Fietsen voor de allerkleinsten tot fietsen voor senioren
 • Solide fietsen met een licht framewerk
 • Sportfietsen
 • Stadsfietsen

Altec fiets op maat

Welk fietsavontuur ga jij tegemoet? Zowel voor korte ritjes door de stad, avontuurlijke ritten off road of lange afstandsritten naar werk of school vind je bij ons de Altec fiets die aan je voorwaarden voldoet. Het framewerk van veel Altec fietsen is licht, maar kan door toevoeging van een solide transportrek zowel het gewicht van boodschappen als zware schooltassen dragen. Naar wat voor type fiets ben je op zoek? Filter en sorteer. De Altec fietsen zijn is diverse modellen te bestellen.

Weet je al in welke richting je zoekt? Vink dan enkele filters aan in het navigatiemenu. Zo krijg je een aanbod van Altec fietsen te zien die binnen je voorkeursgebied vallen. Selecteer op:

 • Prijs
 • Wielmaat
 • Kleur
 • Framemaat
 • Versnellingen
 • Serie
 • Elektrisch

Wordt je aandacht naar één van de Altec fietsen in het overzicht getrokken? Klik dan op de afbeelding om te specificaties van de fiets te bekijken. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een voordeelbundel. Deze bundels bestaan uit een Altect fiets met een bepaalde type slot of een lampenset. Koop je deze producten los, dan zul je meer geld kwijt zijn.

> Bekijk ook eens de nieuwe Altec omafietsen.

Kies de juiste formaat fiets

Als je van plan bent om een Altec fiets aan te schaffen voor jezelf of voor je kinderen, dan is het belangrijk dat je de juiste inchmaat kiest. Voor de Altec fiets hanteren we de volgende maatstaven om de inchmaat te bepalen:

Inchmaat Leeftijd Lengte
12 inch 2-4 jaar 95 cm
14 inch 3-5 jaar 100 cm
16 inch 4-6 jaar 105 cm
18 inch 5-7 jaar 110 cm
20 inch 6-8 jaar 115 cm
22 inch 7-9 jaar 122 cm
24 inch 8-12 jaar 130 cm
26 inch 10-14 jaar 145 cm
28 inch Boven de 12 jaar 145+ cm

De inchmaat van een nieuwe Altec fiets wordt bepaald aan de hand van de lichaamslengte. We kijken ook naar de leeftijd en de kledingmaat. Deze gegevens zijn echter een richtlijn. Merk je dat je kind wat langer of korter, dan gemiddeld is? Kijk dan voornamelijk naar de lichaamslengte om de juiste maat te bepalen. Belangrijk is dat een kind altijd met zijn tenen bij de grond kan komen. De allerkleinsten moeten met hun platte voet op de grond kunnen staan, terwijl zij op het zadel van de Altec fiets zitten.