Transportfiets 24 inch met versnellingen: Gratis bezorging!

Een transportfiets 24 inch met versnellingen is altijd direct online te bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Een transportfiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
24 inch met versnellingen is geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen de 8 en 12 jaar. Er wordt daarbij uitgegaan van een lengte van 130 centimeter van het kind in combinatie met de kledingmaat 128-140. Je kunt het beste eerst de framemate van de fiets bepalen aan de hand van deze gegevens, zodat je zeker weet dat de transportfiets 24 inch met versnellingen geschikt is voor jouw kind. Bij een lengte vanaf 145 centimeter wordt al aangeraden om een fiets met framemaat 26 inch te bestellen, zodat je daarmee rekening kunt houden. Op zoek naar een transportfiets voor dames? Klik op de link. 

Transportfiets 24 inch met versnellingen wordt gratis bij je bezorgd

Het beschikbare aanbod van Fietsenopfietsen.nl stelt je in de gelegenheid om al dan niet samen met je kind een originele transportfiets 24 inch met versnellingen uit te kiezen, waarbij je rekening kunt houden met de kleur. Er zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar verschillende modellen transportfietsen beschikbaar. Als je een transportfiets 24 inch met versnellingen bestelt, dan zal deze fiets zonder verzendkosten bij je thuis worden afgeleverd of op een ander gewenst adres. Voor al deze fietsen geldt namelijk een gratis verzending van de bestelling. Mocht je de bestelling van de transportfiets 24 inch met versnellingen in de ochtend op een werkdag voor 16.00 uur doen, dan kan je de fiets morgen al verwachten. Profiteer van de scherpe prijs, gratis verzending en snelle levering en bestel direct de gewenste fiets. Bekijk hier de heren transportfietsen.