Altec Ice Fairy; gratis verzending!

Speciaal voor uw stoere dochter tussen de 2 en 6 jaar zijn er de Altec Ice Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Fairy fietsen. Deze fietsen zijn van alle gemakken voorzien, inclusief mandje voor op het stuur en extra zitje op de achterkant van de fiets. Deze fiets is ideaal voor kinderen om het fietsen op de weg te op speelse wijze te leren, zonder onvoorziene risico’s te nemen. Voor de jongste leeftijden is deze fiets zelfs verkrijgbaar met zijwieltjes, zodat uw (klein)dochter op kan groeien met een stijlvolle en stoere meisjesfiets. Wij bieden deze fietsen aan met kortingen tot 10 euro. Als extra service leveren wij de fiets bij u thuis af. Plaatst u de bestelling voor 13.00 uur, dan kunt u de Altec Ice Fairy al de volgende dag op het gewenste adres verwachten. Achteraf betalen is hierbij ook mogelijk. Een unieke eerste meisjesfiets.

Aan alles is gedacht bij de Altec Ice Fairy fietsen

Voor de stoere meisjes is de Altec Ice Fairy een geweldige fiets. Uw dochter kan vol vertrouwen de weg op, maar ook de veiligheid is natuurlijk belangrijk en daar is aan gedacht bij het ontwerp van de Ice Fairy fietsen van het merk Altec. Onder andere de volgende elementen complementeren deze unieke meisjesfiets:

  • Een frame van staal
  • Aluminium velgen
  • Gesloten wielen
  • Terugtraprem én V-brakes

Aan de voorkant van de fiets is een speciaal mandje geposteerd, waarin meisjes eventueel hun schooltasje of andere dingen kunnen plaatsen. Aan het stuur van de Altec Ice Fairy hangen daarnaast roze slingers. Achter het zadel zit een extra zitje, waar eventueel nog iemand anders kan zitten. De modellen variëren tussen de 12 en 20 inch, afhankelijk van de leeftijdscategorie. De wielen van de Altec Ice Fairy fietsen zijn wit. Let er wel op dat u zelf reflectoren op de fiets moet plaatsen, er is nog geen sprake van verlichting.

> Ook op zoek naar een fiets voor uw zoon? Misschien is de Altec Prince fiets iets voor hem?

Waarom uw kind zelf zou moeten fietsen

Uw kinderen hebben behoefte aan voldoende lichaamsbeweging, vanaf de jongste leeftijden. Een leuke manier van beweging is fietsen, zeker over kortere afstanden naar bijvoorbeeld de voetbalclub of school. Naast dat fietsen voor kinderen daarnaast gezond is, is het ook een goede manier om hun energie kwijt te kunnen na schooltijd. Daarnaast zorgt fietsen ervoor dat kinderen zelfstandig worden en beter gaan nadenken over mogelijke gevaren, zoals in bepaalde verkeerssituaties. Tot slot kan fietsen als prettig worden ervaren door kinderen, hoewel dat natuurlijk kan verschillen per kind. Kinderen bouwen er in ieder geval ook nog eens weerstand van op.

> Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis: De Umit superbomber jongensfiets!