Altec Toscana fiets: tot 40% korting!

Een echte heer wil natuurlijk een kwalitatief hoogwaardige fiets. Alleen wilt u er natuurlijk liever niet Lees door

Set Ascending Direction

27 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

27 producten in totaal

Page
Filter
per page
te veel voor betalen. Daarom is de Altec Toscana fietst een goede optie. Deze fiets is namelijk prima betaalbaar, maar wel van alle gemakken die er te bedenken zijn voorzien. Daardoor kunt u er vele jaren plezier van hebben. Zeker wanneer u een beetje aandacht aan het onderhoud besteedt zo nu en dan.

Onderhouden doet u bijvoorbeeld door hem te wassen met warm water en zeep. Daarnaast is het goed om wat spray in de remmen en versnellingen te spuiten zo nu en dan. Daarmee blijft alles soepel en zal alles goed blijven werken. Dit is natuurlijk zeer belangrijk wanneer u wenst dat de fiets voor langere tijd mee kan blijven gaan. Het is bovendien niet veel werk.

Herenfietsen Toscana van Altec: heel veel service

Naast de kwaliteit van de fiets zijn er ook nog wel enkele andere redenen aan te wijzen om juist deze fiets te bestellen. Het is namelijk zo dat er allerlei extra service geboden wordt wanneer u de fiets bestelt. Daarom is het interessant om dit te overwegen. Voorbeelden van de service zijn:

  • Vandaag voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Geen verzendkosten, montagekosten en bezorgkosten
  • Niet goed, geld terug
  • Mogelijkheid om achteraf te betalen

Het is niet onbelangrijk dat al dit soort mogelijkheden geboden worden. Snelheid, lage kosten en gemakkelijke oplossingen bij problemen zijn immers net zo belangrijk als de goede werking van de fiets zelf. Dat de fiets echter wel gewoon goede handremmen, Fietsverlichting die werkt op een batterij, een frame van staal en aluminium velgen moet beschikken staat immers buiten kijf. Een combinatie van deze factoren zorgt dat de fiets de ideale keuze is voor de moderne man.

> Bekijk ook de Altec Verona fiets: voor 13u besteld = morgen in huis!

De juiste hoogte van een zadel en stuur bepalen

Een volwassen fiets is voor iedereen hetzelfde vanaf de lichaamslengte van 1.45. Daarom is het belangrijk dat u leert de fiets op de juiste manier in te stellen. Dat begint bijvoorbeeld bij de hoogte van het zadel. Deze moet niet te hoog zijn omdat dit gevaarlijk. Hij mag echter ook niet te laag zijn, dan zit u niet comfortabel. Daarnaast is het belangrijk dat het stuur in de juiste verhouding wordt geplaatst. U moet immers niet met uw knieën tegen uw armen komen als u trapt. Ook wilt u niet ongemakkelijk voorover gebogen moeten hangen. Daarom is het belangrijk om de twee op elkaar goed aan te laten sluiten. Doe dit door eerst het zadel te doen en daarna het stuur mee te nemen.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is de Altec Marquant iets voor u!