Beach cruiser 12 inch: Gratis verzending in 24 uur

Er is een enorm breed aanbod op het gebied van kinderfietsen. Ieder merk en model beschikt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
weer over andere eigenschappen en daardoor geeft ook iedereen weer zijn voorkeur aan een andere fiets. Een voorbeeld van een zeer populair merk is Beachcruiser. Dit merk beschikt over een enorm breed assortiment aan diverse soorten fietsen. Hierbij kun je denken aan verschillende modellen en verschillende maten. Het maakt dus niet uit of je opzoek bent naar een Beachcruiser 12 inch of een andere maat, bij dit merk kun je wel terecht.

Het fietsmerk Beachcruiser uitgelegd

Het fietsenmerk Beachcruiser bestaat al een hele lange tijd. Zij staan onder andere bekend om de unieke modellen, het bijzondere fietszadel, de handvatten en de fietsbanden. Zoek je een inchmaat groter? Kijk dan bij de 14 inch beach cruisersDe volgende kleuren zijn erg in trek:

Ieder onderdeel van een beach cruiser is uniek en onderscheid zich van de vele andere merken en modellen. Wanneer je opzoek bent naar een fiets van hoge kwaliteit ben je bij Beachcruiser (ook wel bekend als de cruiser fiets) dan ook aan het juiste adres.

> Bezorging = gratis: Bekijk nu de fiets zijwieltjes!

Beach cruisers geschikt voor alle leeftijden

De Beachcruiser fietsen zijn niet alleen verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Je kunt dus ook bij hen terecht voor een 12 inch Beachcruiser. Hierbij is er weer keuze uit verschillende soorten kleuren en dergelijke. Een cruiser 12 inch is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 5 jaar. Als het kind over deze leeftijd beschikt en tevens over een kledingmaat van 95 centimeter, dan is een 12 inch cruiser de geschikte fiets.

> Niet de fiets gevonden die je zoekt? Bekijk dan ons totale aanbod van nieuwe fietsen!