• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Beach cruiser 14 inch: Gratis bezorging in 24 uur

Het populaire fietsmerk Beachcruiser bestaat al meerdere jaren. Zij hebben een breed assortiment met allerlei verschillende soorten fietsen.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Dit brede assortiment zorgt er voor dat er voor iedereen wel een fiets naar keuze tussen zit. Tevens beschikken ze niet alleen over volwassenen fietsen maar ook over kinderfietsen. Beachcruiser is een fietsmerk dat bekend staat om onder andere de banden, het fietszadel, de handvatten en de unieke uitstralingen die de fietsen hebben. Dit merk blijft zich constant ontwikkelen en ontwerpt steeds weer nieuwe fietsen. De Beachcruiser fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan daarom voor een zeer lange tijd mee. Indien je opzoek bent naar een goede fiets met een leuke en unieke uitstraling, dan ben je bij Beachcruiser aan het juiste adres.

Kinderfietsen en volwassenenfietsen

Beachcruiser beschikt zowel over kinderfietsen als over volwassenenfietsen. Wanneer je een Beachcruiser kinderfiets gaat aanschaffen is het belangrijk om goed te letten op de juiste maat. Hierbij wordt er ook wel gesproken over inch. Hoe meer inch een fiets heeft, hoe groter deze is. Over het algemeen zijn er diverse richtlijnen voor het uitzoeken van de juiste maat fiets. Zo is een Beachcruiser 14 inch geschikt voor kinderen tussen de 3 en 4 jaar. Voor een 14 inch Beachcruiser wordt ook wel de kledingmaat 98 tot 110 cm aangehouden. Voor een grotere inchmaat is het advies om te kijken bij de 16 inch beach cruisers. De volgende kleuren zijn verkrijgbaar:

- Creme
- Mat zwart
- Wit

Bekijk het aanbod aan 14 inch beachcruisers. Er zit vast en zeker iets voor u tussen!

Wat is de juiste maat

Indien jouw kind tussen de 3 en 4 jaar is, dan is een cruiser 14 inch de juiste maat. Het kan zijn dat kinderen van deze leeftijd iets groter zijn dan leeftijdsgenoten. Over het algemeen is een 14 inch cruiser echter geschikt voor kinderen van de genoemde leeftijd. Bij twijfel bekijk het gehele aanbod van onze online fietsenwinkel