Zwarte beachcruisers met keuze uit diverse merken

Zwarte beachcruisers staan bekend om de stijlvolle en originele uitstraling, maar niet alle modellen zijn exact Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hetzelfde. De basis van de zwarte beachcruisers is door het ontwerp van het frame wel gelijk, maar ieder fietsmerk geeft weer een eigen uniek design mee aan de fiets. De modellen van het merk Troy zijn bijvoorbeeld anders vormgegeven dan de uitvoering van het merk Volare. Er zijn diverse details die het verschil maken en dat kun je gelijk zien door de foto’s van de fietsen in deze categorie met elkaar te vergelijken. Bovendien biedt je dat de gelegenheid om nog meer met jouw eigen voorkeuren rekening te houden.

Beachcruiser zwart gratis verzonden door Fietsenopfietsen.nl

De beachcruiser zwart die door jou wordt besteld, zal gratis door Fietsenopfietsen.nl worden verzonden. Dat is een van de vele voordelen waarvan je bij ons profiteert. Wij kunnen bijvoorbeeld de fiets ook binnen 24 uur leveren. Onze voorraad is groot en bestellingen die ’s voor 15:00 worden gedaan, kunnen gelijk worden verwerkt om de levering de volgende dag al door PostNL te laten verzorgen. Indien er in de late middag of op de avond een bestelling wordt geplaatst, geldt overigens ook maar een beperkte wachttijd van slechts één dag extra. Je kunt hoe dan ook heel snel op je nieuwe zwarte beachcruiser fietsen. Je kunt bovendien ook nog eens gemakkelijk afrekenen door de voor jou ideale betaaloptie te kiezen of zelfs de mogelijkheid selecteren om na ontvangst van de bestelling de betaling te voldoen.