Veelgestelde vragen

Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners (PostNL en DHL) hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Houd hiervoor de websites van de bezorgdiensten in de gaten: PostNL en DHL. Wij excuseren ons voor het eventuele ongemak hiervan.

Status van mijn pakket

Wij doen er alles aan je in deze tijd de service te bieden die je van ons gewend bent. De bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden.

Om de veiligheid te waarborgen van zowel onze medewerkers, als onze klanten, moeten we anders werken dan normaal. Het is daardoor mogelijk dat je wat langer op je bestelling wacht. Je kunt de status van je pakket volgen via de gebruikelijke kanalen, bijvoorbeeld via je track en trace, de website van de vervoerder of via je account. Door opgelopen vertragingen in het sorteercenter van de vervoerders kan het wat langer duren voordat je tracking code meer informatie weergeeft. Zodra je pakket gesorteerd is wordt de tracking code actief. Geeft je tracking code na 3 dagen nog geen informatie weer? Dan kun je altijd navraag doen bij onze klantenservice.

Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?

Ja, de bezorgers houden voldoende afstand bij het afleveren van je pakket of zetten bestellingen bij de voordeur om fysiek contact te vermijden.

Kan ik pakketten nog ophalen bij servicepunten?

Nee, het is tijdelijk niet mogelijk om een afhaallocatie te selecteren. Door de sluiting van de winkels zijn een groot aantal PostNL en DHL punten gedurende de lockdown gesloten. Het is enkel nog mogelijk om een pakket op je huis of werkadres te laten bezorgen.

Kan ik pakketten nog retourneren bij servicepunten?

Gedurende de lockdown zijn de winkels en daarmee een groot deel van de DHL en PostNL punten gesloten. Heb jij in december een bestelling geplaatst en wil je dit pakket retourneren? Dan kan dit nog gedurende de hele maand januari.

Kan het virus via een pakket worden overgedragen?

Dit is nagenoeg niet mogelijk. Wel raden we je uiteraard aan om regelmatig je handen te wassen.

RIVM-richtlijnen

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het virus te voorkomen vind je op de website van het RIVM.