Sorteren op:

Bruine kinderfietsen 24 inch: tot 40% korting!

De bruine kinderfietsen 24 inch het aanbod dat wij presenteren, zijn van een prima kwaliteit. Daar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
staan wij namelijk garant voor doordat uitsluitend de beste 24 inch kinderfietsen bruin in ons assortiment worden opgenomen. Dat betekent dat u altijd een 24 inch kinderfiets bruin kunt aanschaffen van een gerenommeerde fietsfabrikant. Het is niet voor niets dat wij merken voeren als die van Popal, Umit, Spirit en Altec.

De kwaliteit is uiteraard van belang als het gaat om kinderfietsen 24 inch bruin, maar er zijn ook tal van andere aspecten van belang. Bijvoorbeeld de voorkeur voor een design of een specifieke uitvoering die over unieke eigenschappen beschikt. Daar kan dan ook rekening mee worden gehouden als het gaat om het kopen van een kinderfiets 24 inch bruin voor uw kind. Laat uw kind eventueel meekijken om samen een keuze te maken.

24 inch kinderfiets bruin voor kinderen van 8 tot 10 jaar

Een bruine kinderfiets 24 inch is voor kinderen van 8 tot 10 jaar geschikt om op te fietsen. U doet dan ook een aanschaf die meerdere jaren meegaat. Het zadel en het stuur van de 24 inch kinderfietsen bruin zijn uiteraard in hoogte verstelbaar. Die kunt u dan ook aanpassen op de 24 inch kinderfiets bruin als uw kind ineens een groeispurt heeft gemaakt.

> Toch een andere 24 inch kinderfiets?

Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis!

De kinderfietsen 24 inch bruin worden zonder verzendkosten direct vanuit voorraad geleverd. Dat betekent dat u bij een bestelling van een kinderfiets 24 inch bruin die gedaan wordt voor 13.00 uur al de volgende dag kunt uitkijken naar de komst van de fiets. Levering binnen 24 uur met gratis verzending is dan ook mogelijk. Er is overigens een optie aanwezig om pas achteraf de betaling van de bestelling te voldoen. Daar kunt u gebruik van maken, maar u kunt naar wens ook direct afrekenen.

> Toch een kleinere maat? Bekijk eens een kinderfiets 12 inch!

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 24 inch?

24 inch fietsen zijn geschikt voor de leeftijd 8 - 12. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind. Let daarom meer op de lengte. 24 inch fiets is geschikt voor een lengte rond de 130 cm.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met versnellingen?

Jazeker. Vrijwel alle 24 inch kinderfietsen hebben versnellingen. Je kunt dus kiezen voor of géén versnelling of 3 versnellingen.

In welke kleuren zijn de 24 inch fietsen beschikbaar?

Onze kinderfietsen 24 inch zijn verkrijgbaar in 9+ kleuren. Vaak zijn de kleuren gecombineerd met een andere mooie kleur of een vrolijke print.