Sorteren op:
Creme jongensfiets

Crème jongensfietsen: Tot 40% korting!

Een crème jongensfiets kun je bij fietsenopfietsen.nl altijd voor een lage prijs aanschaffen. Wij vinden het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
erg belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen goede en betrouwbare fietsen kan kopen voor zijn of haar kinderen. Daarom kun je er vanuit gaan dat de jongensfiets crèmekleur van goede kwaliteit is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de fiets geen optimale bescherming biedt voor je kind. De jongensfiets crèmekleur beschikt over zijwieltjes, zodat je kind rustig op zijn eigen tempo kan leren fietsen. Wanneer je kind er klaar voor is, kunnen de zijwieltjes er uiteraard afgehaald worden. Zo kan je kind pas écht leren fietsen. De crème jongensfiets zit erg stevig in elkaar en kan goed bediend worden.

Crème jongensfiets: mooie details

De jongensfiets crèmekleur heeft allerlei mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hele felgekleurde velgen, om de fiets wat opvallender te maken. Maar ook kun je kiezen voor wat minder opvallende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld zwarte velgen kiezen. Daarnaast kun je ook de kleur van het zadel zelf bepalen. Een lichtbruin zadel past erg goed bij de crèmekleur van het frame van de fiets. Het gehele aanbod van fietsen kun je op de categoriepagina’s bekijken. Wanneer je op zoek bent naar een jongensfiets crèmekleur, dan is het dus zeker de moeite waard om eens op deze website rond te kijken. Er zijn bijvoorbeeld ook fietsen in andere kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, groen, of zwart. Zo kan je kind helemaal zelf besluiten hoe zijn fiets eruit komt te zien.

Tips om diefstal te voorkomen

Uiteraard blijft het altijd een risico om een fiets aan te schaffen. Zeker wanneer je in een grote stad woont, kan het regelmatig voorkomen dat er een fiets wordt gestolen. Hieronder staat een aantal tips om diefstal te voorkomen.

  • Koop een kettingslot. Wanneer je een goed kettingslot hebt, kun je ervoor zorgen dat de fiets altijd goed vast zit. Hiervoor moet je een paal of een hek zoeken om de fiets aan vast te maken. Zo wordt het veel lastiger om te fiets te stelen, aangezien eerst de extra beveiliging van dit kettingslot moet worden omzeild.
  • Zet je fiets op veilige plekken neer. Wanneer je je fiets achterlaat op een onbewaakte plek waar vrijwel niemand in de buurt is, is de kans groter dat de fiets wordt gestolen. Dieven kunnen immers gewoon hun gang gaan wanneer er niemand in de buurt is.

> 18 inch meisjesfiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.