Sorteren op:

Crème jongensfiets 12 inch: perfect voor uw 2- tot 4-jarige zoon

De meeste kinderen leren fietsen als zij rond de 4 jaar oud zijn. Voor het echter Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zo ver is, leert u uw zoon eerst fietsen met zijwieltjes. Hier heeft u een goede, stevige en veilige fiets voor nodig, waar uw zoon comfortabel op rond kan rijden. De crème jongensfiets 12 inch is perfect om uw zoon kennis te laten maken met het fenomeen fietsen.

De crème jongensfiets 12 inch ziet er stoer uit, is mooi en is bovendien op en top veilig. De fiets is verrijkt met stevige zijwieltjes, die uw zoon optimaal ondersteunen tijdens het fietsen. Op deze fiets leert hij goed op zijwieltjes te fietsen en als dit lukt, is hij klaar om de volgende stap te nemen. Nu kunt u hem leren zonder zijwieltjes op de fiets van A naar B te komen, spannend!

Een stoere, mooie én veilige fiets

Veel kinderen vinden het heerlijk om te fietsen. Niet alleen omdat ze lekker hard kunnen crossen op de fiets, maar ook omdat een fiets ze net wat meer vrijheid biedt. U maakt het fietsen voor uw zoon extra leuk door hem een stoere en mooie fiets te geven, zoals de crème jongensfiets 12 inch.

Daarnaast vindt u het als ouder uiteraard belangrijk om uw zoon een honderd procent veilige fiets te geven. Goed om te weten: alle fietsen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit, bieden uw zoon optimale ondersteuning tijdens het fietsen en zijn uiterst veilig. Voor een veilige keuze zit u dus ook zeker goed als u de crème jongensfiets 12 inch bestelt.

> Loopfiets kopen online: Verzending = gratis!

Uw kind zonder zijwieltjes leren fietsen: 5 tips

Heeft uw zoon al vele kilometers gemaakt op zijn crème jongensfiets 12 inch? Dan is hij wellicht klaar voor de volgende stap: het leren fietsen zonder zijwieltjes. Wij geven u graag enkele tips om hem in deze volgende stap te begeleiden.

  • Houd uw kind de eerste meters vast. Als dit goed gaat, verslapt u uw greep. Als dit goed gaat, laat u zachtjes los.
  • Leer uw kind aan niet achterom te kijken. Niet alleen omdat hij dan niet kan zien dat u hem niet meer vasthoudt, maar ook omdat hij beter in evenwicht blijft als hij vooruit kijkt.
  • Blijf rustig. Het is spannend voor uw zoon om voor het eerst zonder zijwieltjes te fietsen. Het heeft geen zin om dit te overhaasten.
  • Beloon uw zoon als het fietsen goed gaat. Ook als er slechts kleine sprongetjes worden gemaakt in de fietslessen: alle vooruitgang wordt gevierd!

> Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden: Bekijk nu onze loopfietsen 2 in 1!