Sorteren op:

Crème jongensfietsen 20 inch: Korting tot 40%

Een 20 inch crème jongensfiets kun je niet overal bestellen. Het is een erg specifieke maat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en kleur, en niet elke fietsenwinkel heeft zoveel fietsen beschikbaar. Maar op fietsenopfietsen.nl kun je heel veel soorten fietsen vinden, waaronder de 20 inch crème jongensfietsen. Crème jongensfietsen 20 inch zijn hier voor een scherpe prijs te koop. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om iedere ouder een kans te geven om een goede fiets te kopen voor zijn of haar kind. De 20 inch crème jongensfiets is uiteraard ook geschikt voor meisjes die graag een stoere fiets willen. Bovendien staan er op de website nog vele andere soorten fietsen. Zo heb je naast de crème jongensfiets 20 inch ook nog roze, rode, en oranje fietsen. Uiteraard kun je ook de maten kiezen. Behalve de crème jongensfietsen 20 inch heb je ook nog 14 inch en 18 inch fietsen.

Crème jongensfiets 20 inch: goede kwaliteit

De 20 inch crème jongensfietsen van fietsenopfietsen.nl zijn allemaal van erg goede kwaliteit. Wij vinden het uiteraard essentieel om ervoor te zorgen dat jouw kind veilig kan leren fietsen. Wanneer het frame van de 20 inch crème jongensfiets niet stevig genoeg is, dan wordt het gevaarlijk voor de beginnende fietser. Daarom hebben de 20 inch crème jongensfietsen allen een verstevigd frame en een stabiele zitting. Je kind kan dus volledig veilig en op zijn of haar eigen tempo leren fietsen. De crème jongensfiets 20 inch is daarom dan ook uitermate geschikt voor de beginnende fietser.

> Duwfietsje  kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Tips om je kind te leren fietsen

  • Wanneer je je kind wilt leren fietsen, is het belangrijk om hem of haar de tijd te geven. Fietsen kan best spannend zijn in het begin, dus forceer je kind vooral niet.
  • Geef je kind regelmatig een beloning als hij of zij goed zijn of haar best doet. Zo wordt je kind extra gemotiveerd om langer door te gaan.
  • Begin op een rustig stuk van de weg. Vermijd drukke wegen en kruispunten. Zorg dat je kind in een veilige omgeving kan leren fietsen.
  • Blijf erbij. Als je kind nog niet zo goed kan fietsen, is het belangrijk dat hij of zij er niet alleen voor staat.
  • Koop een fiets met zijwieltjes. Zonder zijwieltjes is het erg lastig voor een kind om te leren fietsen. Bovendien is het een stuk veiliger met zijwieltjes, omdat je kind zo niet om kan vallen.

> Vandaag besteld = binnen 24u verzonden: De Popal Daily Dutch fietsen!