Sorteren op:

Crèmekleurige kinderfietsen 20 inch: tot 40% voordeel!

Crèmekleurige kinderfietsen 20 inch zijn in meerdere modellen leverbaar, waarbij er qua design variatie is, maar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook qua unieke kenmerken. Dat maakt het natuurlijk mogelijk om met meerdere aspecten rekening te houden als het gaat om het maken van een keuze uit het aanbod met 20 inch kinderfietsen crème. U kunt daarbij van de voorkeur van uw kind uitgaan en bijvoorbeeld niet uw eigen wensen als uitgangspunt nemen bij het maken van een keuze voor een 20 inch kinderfiets crème.

De diversiteit doet zich niet alleen voor ten aanzien van het design van de kinderfietsen 20 inch crème. Er is namelijk ook verschil in prijsklasse. Fietsenopfietsen.nl staat er echter wel om bekend de meest voordelige prijzen te hanteren. Dat betekent dat u altijd goedkoop uit bent als u een kinderfiets 20 inch crème koopt.

20 inch kinderfiets crème voor kinderen vanaf 6 jaar

Een crèmekleurige kinderfiets 20 inch is perfect om met de leeftijd van 6 jaar op te beginnen te fietsen. Het is dan ook een prima verjaardagscadeau voor uw kind als de leeftijd van 6 jaar wordt bereikt. De 20 inch kinderfietsen crème kunnen meerdere jaren gebruikt worden tot uw kind te groot is geworden. De gemiddelde leeftijd om op een 20 inch kinderfiets crème te kunnen blijven fietsen, bedraagt ongeveer 8 jaar.

> Bekijk alle 20 inch kinderfietsen

De fiets aanpassen aan de lengte van uw kind

De kinderfietsen 20 inch crème zijn uiteraard zo ontworpen dat het zadel en het stuur in hoogte aangepast kunnen worden. Dat is wel van belang, want als u kind ineens groeit, moet het natuurlijk ook nog de ideale zithouding kunnen blijven aannemen op een kinderfiets 20 inch crème. Doet u de bestelling voor 13.00 uur? Dan kunnen wij de bestelling afleveren op de volgende dag, waarbij er geen verzendkosten in rekening gebracht worden. De verzending is altijd gratis.

> Alle goedkope kinderfietsen bekijken? Klik dan snel door

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 20 inch?

Over het algemeen voor kinderen tussen de 6 - 8 jaar. De lengte is beter om als leidraad te nemen: 20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen met een lengte rond de 115 cm.

Hebben de kinderfietsen van 20 inch al versnellingen?

Ja, dat is mogelijk. Al hebben de meeste 20 inch fietsen geen versnellingen. De kinderfietsen 20 inch mét versnelling bestaan uit 3, 6 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de 20 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 10+ kleuren. De kleuren worden vaak gecombineerd met andere mooie kleuren of prints.