Een fiets met zijwieltjes 14 inch: ideaal om te leren

Iedereen moet ooit eens leren fietsen. Met een fiets met zijwieltjes 14 inch is de ideale Lees door

Set Ascending Direction

41 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

41 producten in totaal

Page
Filter
per page
maat en vorm om de eerste ritjes op te maken. Het belangrijkste voordeel van de zijwieltjes is natuurlijk dat het ervoor zorgt dat er geen zorgen zijn om het bewaren van de balans. Het kan puur gaan om het onder de knie krijgen van de techniek van het fietsen. Denk aan het vaart maken, afremmen en sturen.

Daar komt ook nog eens bij dat de kleine fiets op het vlak van stevigheid niet hoeft onder te doen voor andere fietsen. Ook dit model is namelijk van de stevigste materialen gemaakt. Dit is ook belangrijk, het zijn immers juist deze fietsen die wat beter tegen een stootje en een tikje moeten kunnen. Dit zal immers juist wat vaker voorkomen wanneer het kind nog aan het leren fietsen is.

Fietsen 14 inch met zijwieltjes: Hoge kortingen te krijgen

Een rijwiel moet van goede kwaliteit zijn, maar meer betalen dan nodig is, is natuurlijk overbodig. Fietsen van 14 inch met zijwieltjes zijn daarom altijd tegen een goede prijs te krijgen, Dit is bijvoorbeeld te danken aan de goede kortingen die uitgedeeld worden. Denk aan:

  • Regelmatige korting op de aanschafprijs
  • Het niet berekenen van montagekosten
  • Het bezorgen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen
  • In sommige gevallen een bundelkorting bij aanschaf van meerdere producten

Door al deze kortingen en reducties bij elkaar op te tellen kan de prijs flink zakken. Dat lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit is alles behalve het geval. Het is namelijk zo dat er eerlijkheid over de prijs bestaat op deze manier. Het bedrag dat staat weergegeven bij het bestellen is ook echt het bedrag dat uiteindelijk betaald moet worden. Dit is een flink verschil met veel andere gevallen waarbij juist wel verborgen kosten verschijnen.

Een leuke ronde fietsen

Fietsen is het best te leren door het veel te doen. Het kan dus een slim idee zijn om met uw kinderen leuke rondjes te fietsen. Zelfs wanneer uw kind nog met zijwieltjes rijdt is dit aan te raden. Neem het kind bijvoorbeeld mee naar een nabijgelegen park en ga daar aan de slag. Dit is een hele goede manier om veilig, buiten schot van het drukke verkeer, veel tijd te steken in het leren van fietstechnieken. Wie wat langer fietst kan er langzaam maar zeker ook voor kiezen om steeds grotere rondes te rijden. Er is veel aanbod op dat gebied in Nederland.