Sorteren op:

Grijze meisjesfiets 24 inch met uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Een grijze meisjesfiets 24 inch ontbreekt uiteraard niet in het assortiment dat Fietsenopfietsen.nl aan u presenteert. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
De keuze voor een kleur is altijd zeer persoonlijk en daarom bieden wij wat betreft de kleuropties zoveel mogelijk diversiteit aan. U kunt dan ook een keuze maken voor een grijze meisjesfiets 24 inch als daar uw voorkeur naar uitgaat. Wij garanderen daarbij een uitstekende kwaliteit en ook nog eens een scherpe prijs. Zo bent u bij ons voordelig uit en profiteert u daarnaast nog eens van onze klantvriendelijke service op verschillende aspecten.

Meisjesfiets grijs 24 inch met 24uurslevering en gratis transport

In het aanbod met fietsen voor meisjes in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar kunt u een meisjesfiets grijs 24 inch selecteren die aan uw wensen voldoet. De details van de fiets kunt u bekijken door in te zoomen op de afbeelding en de eigenschappen geven de kenmerken van het model weer. Nadat u een keuze gemaakt hebt, verloopt het bestelproces volgens een vast aantal stappen, van het ingeven van persoonlijke gegevens tot het maken van een keuze voor een betaaloptie. Bestelt u in de ochtend, dan bieden wij een 24uurslevering en betaalt u geen verzendkosten. Wij bieden overigens altijd gratis transport aan voor fietsen die bij ons worden besteld. De laatste stap in het bestelproces heeft betrekking op de betaling, waarbij u eventueel de keuze kunt maken voor het achteraf betalen van de rekening en dus pas na ontvangst van de grijze 24 inch meisjesfiets.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.