Oranje jongensfiets 12 inch voor stoere jongens

U kunt bij ons slagen in het vinden van een oranje jongensfiets 12 inch voor uw Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Neon Oranje Zwart - Twee Handremmen - 95% afgemonteerd Volare Sportivo Jongensfiets 12 inch - Neon Oranje Zwart (Twee Handremmen) 95% afgemonteerd
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 132,50 Speciale prijs 119,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Neon Oranje Zwart - 95% afgemonteerd Volare Sportivo Jongensfiets 12 inch - Neon Oranje Zwart (95% afgemonteerd)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 132,50 Speciale prijs 115,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Oranje Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart/Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 139,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Oranje - Twee Handremmen Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 135,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
zoon met een leeftijd vanaf 2 jaar tot en met 4 jaar. Indien u kind een lengte heeft die bijna een meter nadert, dan is het wellicht aan te raden om in de categorie met wielmaat 14 inch te kijken. In deze categorie kunt u in elk geval een schitterende oranje jongensfiets 12 inch vinden die perfect is voor stoere jongens. Een voorbeeld van een beschikbaar model is de Altec Prince jongensfiets in de prachtige kleurencombinatie oranje, zwart en grijs. De kleur oranje wordt extra benadrukt op de kettingkast, waar een vlammend patroon is te zien. Dat vlammende patroon komt ook weer terug op het frame van de fiets.

Jongensfiets oranje 12 inch altijd met gratis verzending bestellen

U kunt de jongensfiets oranje 12 inch altijd bestellen met gratis verzending. Deze service is namelijk van toepassing op alle fietsen en levert u direct financieel voordeel op net als dat u profiteert van onze lage prijzen. U kunt nadat u een keuze hebt gemaakt meteen het bestelproces in gang zetten en de gevraagde gegevens invoeren. U kunt de fiets laten bezorgen op uw woonadres, maar de bestelling kan desgewenst ook op een ander adres worden afgeleverd. Bij het doen van de betaling kunt u kiezen om via iDeal, PayPal of met een creditcard af te rekenen. Of u kiest voor nog meer gemak en betaalt de oranje jongensfiets met wielmaat 12 inch pas achteraf na het ontvangen van de bestelling.