Mat zwarte jongensfiets 14 inch voor kinderen vanaf 3 jaar

Een mat zwarte jongensfiets 14 inch is direct al stijlvol en bij Fietsenopfietsen.nl zijn de modellen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. SJOEF Cruise Jongensfiets 14 inch - Mat Zwart SJOEF Cruise Jongensfiets 14 inch - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 189,00 Speciale prijs 139,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Zwart - 95% afgemonteerd Yipeeh Cruiser Jongensfiets 14 inch - Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 195,00 Speciale prijs 164,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Miracle Cruiser Jongensfiets 14 inch - Mat Zwart Volare Miracle Cruiser Jongensfiets 14 inch - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 259,95 Speciale prijs 145,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
ook nog eens met een sportief en stoer design ontworpen. Doorgaans zijn de jongensfietsen met een wielmaat van 14 inch voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt. Dat is ook een reden waarom elke mat zwarte jongensfiets 14 inch in ons aanbod van zijwielen is voorzien. Die kunt u er overigens afhalen zodra uw zoon zelfstandig leert fietsen. U kunt in ons aanbod een gemakkelijke vergelijking maken tussen de beschikbare modellen en eventueel daarin ook nog jongensfietsen met dezelfde wielmaat, maar in een andere kleur bekijken.

Jongensfiets mat zwart 14 inch met levering binnen 24 uur

U krijgt bij Fietsenopfietsen.nl een aantal garanties waar u van kunt profiteren, zoals van de scherpste prijs die wij hanteren voor de jongensfiets mat zwart 14 inch. Ook profiteert u van onze snelle levering die al binnen 24 uur kan plaatsvinden als u voor 15.00 uur in de middag een keuze hebt gemaakt en daarvoor een bestelling plaatst. Dat zijn slechts enkele van de garanties en de voordelen van Fietsenopfietsen.nl. U hoeft ook geen kosten voor transport te betalen, want de fietsen worden gratis verzonden. Het bestelproces is bovendien eenvoudig en daarin krijgt u de gelegenheid om een keuze uit diverse betaalmanieren te maken. Zelfs als u liever de rekening achteraf gepresenteerd krijgt, kunt u dat aan ons kenbaar maken. Bestel daarom snel en profiteer van alle voordelen die wij u bieden.