• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfiets 24 inch: Gratis verzending & tot 40% korting

Bij het uitkiezen van een geschikte fiets voor uw zoon is het belangrijk dat u de veiligheid in acht neemt. Denk aan de lengtemaat van uw kind en of het mogelijk is om eenvoudig op en af te stappen van een jongensfiets 24 inch.

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

De jongensfietsen van 24 inch zijn grondig getest op de kwaliteit. De keuzemogelijkheden zijn divers. Fietsenopfietsen hanteert hoge kwaliteitseisen op de aangeboden fietsen. Zodoende worden er alleen maar kwaliteitsfietsen afgeleverd bij onze klanten. Op zoek naar een andere maat? Wij hebben ook een grotere maat, namelijk de jongensfiets 26 inch.

24 inch jongensfiets in vele soorten en maten

Het gevarieerde assortiment met een variatie aan modellen komt namelijk aan veel verschillende voorkeuren tegemoet. Sportieve, stoere en trendy jongens vinden hun weg in het verkeer met een van de leuke modellen van Fietsenopfietsen.nl. Dat ziet u gelijk als u het aanbod bekijkt, want de stijlen sluiten daar perfect op aan. Bovendien kan er in de meeste gevallen ook nog rekening gehouden worden met een favoriete kleur. Wilt u meer weten over een specifiek model jongensfiets 24 inch, dan klikt u simpelweg op de afbeelding en alle informatie wordt getoond. Keuze gemaakt? Bestel dan snel online en dan kan de fiets morgen al naar u onderweg zijn. Denk bij de aanschaf van een fiets altijd aan de volgende punten:

 • Kleur van de fiets: voor kinderen is de kleur zeer belangrijk
 • Wat voor rem: een terugtrap, een handrem of allebei
 • Type model: een stoere sportieve fiets of juist een klassiek model
 • De juist inchmaat: hieronder wordt dit uitgebreid beschreven

24 inch fiets, voor welke leeftijd is dit geschikt?

Een jongensfiets 24 inch is geschikt voor kinderen in leeftijdsgroep acht tot twaalf jaar met een lengte van ongeveer 130 cm. De lichaamslengte, de kledingmaat en de leeftijd zijn de drie factoren voor het bepalen van de juiste inchmaat.

Als u een 24 inch fiets koopt, dan is het advies om meer waarde te hechten aan de lengte van uw kind dan aan de leeftijd. Een kind van acht tot twaalf jaar oud kan ook 120cm of 140cm lang zijn. Heeft u bijvoorbeeld een zoon van elf, maar hij is maar 123 cm lang, dan kunt u beter een 22 inch jongensfiets overwegen. 

Een grotere lengte betekent een grotere inchmaat. Het belangrijkste is dat een kind met zijn voeten de grond kan raken als een kind op de fiets zit. De goedkoopste kinderfiets voor jongens bestelt u al vanaf € 159,95. Kies voor een fiets die het beste past bij uw aanbod!

Filter het aanbod naar persoonlijke voorkeuren

Het is mogelijk om het aanbod te filteren naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo heeft u altijd een persoonlijk overzicht van de aangeboden jongensfietsen. Bij deze fiets webshop zijn de jongensfietsen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De populairste kleuren zijn:

 1. Rood 
 2. Grijs 
 3. Oranje 
 4. Zwart

Kijk bij de specifieke producten zelf voor informatie omtrent het product. Daar vindt u meer over het bouwmateriaal, verlichting, zadel, kettingkast, reflector, spatborden en of een fiets inclusief een ringslot wordt geleverd.