Jongensfiets 24 inch: Gratis verzending & tot 40% korting

Kinderen groeien als kool. Ben je nu op zoek naar een jongensfiets 24 inch omdat de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

26 producten in totaal

Filteren

26 producten in totaal

Filteren
huidige fiets alweer te klein is? Bekijk ons ruime assortiment en vind de jongensfiets 24 inch waar jouw zoon weer kilometers op kan afleggen.

Bij het uitkiezen van een geschikte fiets voor je zoon is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Wij helpen je daar graag bij. Lees verder en ontdek of de jongensfiets 24 inch voor jouw zoon geschikt is. Of dat de fiets het wellicht een maatje kleiner of juist groter moet zijn.

24 inch jongensfiets in vele soorten en maten

Sportieve, stoere en trendy jongens vinden hun weg in het verkeer met één van de leuke modellen uit ons assortiment. De ene jongensfiets 24 inch is weer anders dan de andere. Bekijk daarom goed de producten per stuk.

Wil je meer weten over een specifiek model jongensfiets 24 inch, dan klik je simpelweg op de afbeelding en alle informatie wordt getoond. Denk bij de aanschaf van een kinderfiets voor jongens altijd aan de volgende punten:

  • Kleur van de fiets: voor kinderen is de kleur zeer belangrijk
  • Wat voor rem: een terugtrap, een handrem of allebei
  • Type model: een stoere sportieve fiets of juist een klassiek model
  • De juist inchmaat: hieronder wordt dit uitgebreid beschreven

24 inch jongensfiets, voor welke leeftijd is dit geschikt?

Een jongensfiets 24 inch is geschikt voor kinderen in leeftijdsgroep acht tot twaalf jaar met een lengte van ongeveer 130 cm. De lichaamslengte, de kledingmaat en de leeftijd zijn de drie factoren voor het bepalen van de juiste inchmaat.

Als je een 24 inch jongensfiets koopt, dan is het advies om meer waarde te hechten aan de lengte van je kind dan aan de leeftijd. Een kind van acht tot twaalf jaar oud kan ook 120cm of 140cm lang zijn.

Een langere lengte betekent een grotere inchmaat. Het belangrijkste is dat een kind met zijn voeten de grond kan raken als hij op de fiets zit.

Filter het aanbod naar persoonlijke voorkeuren

Het is mogelijk om het aanbod te filteren naar jouw persoonlijke voorkeuren. Zo heb je altijd een persoonlijk overzicht van de aangeboden jongensfietsen. Bij onze fiets webshop zijn de jongensfietsen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De populairste kleuren zijn:

  • Rood
  • Grijs
  • Oranje
  • Zwart

Kijk bij de specifieke producten zelf voor informatie omtrent het product. Daar vind je meer over het bouwmateriaal, verlichting, zadel, kettingkast, reflector, spatborden en of een kinderfiets inclusief een ringslot wordt geleverd.

Toch een andere inchmaat nodig? Dit zijn de andere jongensfiets inchmaten:

> Bekijk ook eens onze fietsaccessoires. Vind helmen voor ebike, reguliere fietshelmen en fietsmanden. 

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.