Sorteren op:
Bruine herenfiets

Bruine herenfiets: Kortingen tot wel 40%!

Een bruine herenfiets lijkt van zichzelf door de kleur alleen al een klassieke stijl te kennen, Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maar bij Fietsenopfietsen.nl geldt dat wij herenfietsen in dezelfde kleur hebben met een trendy stijl. Er wordt bij het kiezen van een fiets vaak eerst een voorkeur voor een model bepaald, waarna de kleur daarna belangrijk wordt. Bij het zoeken naar een bruine herenfiets zal dat ook het geval zijn tenzij uw voorkeur uitgaat naar een standaard herenfiets die gebruikt kan worden voor het dagelijks verkeer. Bij andere modellen, zoals een racefiets, mountainbike, transportfiets of beachcruiser speelt het ontwerp doorgaans een rol als eerste uitgangspunt.

Herenfiets bruin met gratis verzending door Fietsenopfietsen.nl

Bij uw keuze voor een herenfiets bruin kunt u bij Fietsenopfietsen.nl er van uitgaan dat de fiets gratis wordt verzonden. Dat is namelijk de standaard van onze service om onze klanten zoveel mogelijk voordeel te geven. Dat kunt u overigens ook al zien aan de lage prijzen voor alle fietsen in ons aanbod. Naast de gratis verzending staan wij tevens voor op een snelle bezorging. Dat kunnen wij realiseren en waarmaken doordat wij over een grote voorraad met alle soorten fietsen de beschikking hebben. Zelfs een 24uurslevering is daardoor mogelijk. Ten aanzien van de mogelijkheden om te betalen, geldt dat wij daarvoor meerdere opties beschikbaar hebben. U kunt namelijk online afrekenen via iDeal of PayPal gebruiken. Betalen via een bankoverschrijving of met een creditcard afrekenen kan overigens ook net als dat wij de mogelijkheid bieden om na ontvangst van de herenfiets u de rekening te geven om deze te voldoen.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.