Meisjesfietsen 14 inch met voorrekje: veel keuze

Er zijn weinig landen waar zoveel kinderen op de fiets naar school gaan zoals in Nederland. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. SJOEF Classic Meisjesfiets 14 inch - Roze SJOEF Classic Meisjesfiets 14 inch - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 189,00 Speciale prijs 139,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. SJOEF Classic Meisjesfiets 14 inch - Roze (tweede kansje) SJOEF Classic Meisjesfiets 14 inch - Roze (tweede kansje)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 189,00 Speciale prijs 129,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Grijs/Roze SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Grijs/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 229,00 Speciale prijs 159,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Mint/Roze SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Mint/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 229,00 Speciale prijs 139,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
Daarom is het belangrijk voor kinderen om een goede fiets te hebben. Ouders leren hier kinderen vaak al heel vroeg fietsen, dit begint al met een fiets met zijwieltjes, en daarvoor een loopfiets. De jongens en meisjesfietsen in ons assortiment lijken steeds meer op elkaar, omdat de voorkeuren van kinderen niet veel van elkaar afwijken. Zeker wanneer kinderen de fiets gebruiken om naar school te gaan is een voorrekje handig, omdat ze hier hun schoolspullen op mee kunnen nemen. De 14 inch meisjesfietsen met voorrekje zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Denk hierbij aan roze, wit, zwart of blauw.

14 inch meisjesfiets met voorrekje: snelle bezorging

Door een fiets voor 13.00 te bestellen, kunnen wij deze de volgende dag al leveren. Zo hoeft uw kind niet lang op de fiets te wachten. Omdat onze meisjesfietsen zo goedkoop zijn, zien we steeds meer dat ze door familieleden cadeau worden gedaan op een verjaardag. Het is wel belangrijk om de fiets nog af te monteren wanneer deze binnen is. Dit is niet moeilijk om te doen en bij de fiets krijgt u een duidelijke montagehandleiding. De fiets is wel al grotendeels gemonteerd, het gaat vooral om het voorwiel en de handremmen welke u zelf moet monteren. Naast de snelle bezorging heeft u bij fietsenopfietsen.nl deze voordelen:

 • Regelmatig leuke acties bovenop de korting, bijv. een gratis kettingslot.
 • De mogelijkheid om achteraf te betalen.
 • Een makkelijk af te sluiten diefstalverzekering.

De combinatie van al deze voordelen zorgen ervoor dat u al snel voordeliger uit bent dan bij een concurrent. Op accessoires geven wij bundelkorting, welke meestal 10% of meer is. Bundelkorting ontvangt u wanneer u bij de aankoop van een fiets ook meteen accessoires koopt, u krijgt de 10% korting dan op de accessoires. Zo bent u goedkoper uit dan wanneer u deze alsnog achteraf gaat bestellen.

> Profiteer van korting tot 40%: Bestel nu een loopfiets!

Tips om te voorkomen dat de fiets wordt gestolen

Er is altijd een kans dat een fiets wordt gestolen, maar wanneer de fiets net nieuw is, is de kans wel extra groot. Zeker omdat kinderfietsen vaak niet goed op slot worden gezet. Het is verstandig om de fiets van uw kind met een kettingslot aan uw eigen fiets vast te maken. In grote steden is er vaak ook de mogelijkheid de fiets in een bewaakte fietsenstalling te parkeren. Let altijd op waar u een fiets neerzet. Het beste is om altijd zicht op de fiets te hebben, en wanneer dit niet mogelijk is de fiets bij een drukke straat te parkeren. Dieven zullen de fiets eerder in een rustig steegje proberen te stelen dan in een straat met veel mensen, waar de kans groter is dat ze betrapt zullen worden. Ook thuis is het slim om de fiets op slot of achter een gesloten deur in de schuur te zetten.

> Bestel online uw hoverboard: Verzending = gratis!