Popal Daily Dutch 28 inch: gratis verzending!

Deze 28 inch Popal Daily Dutch fiets is een herenfiets voor kinderen vanaf 12 jaar en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
volwassenen. Daarbij is deze fiets bedoeld voor gebruikers langer dan 145 centimeter. Het stijlvol bruin geklede zadel is naast dat het door velen als zeer comfortabel wordt ervaren, in hoogte verstelbaar. Het is een stevige transportfiets met een extra groot aluminium frame en een dubbele stang. Door deze stevigheid en de hoge kwaliteit materialen, is de fiets lang bruikbaar. Tot slot beschikt de fiets over een dubbele fietsstandaard wat ervoor zorgt dat de fiets op elke plek stabiel blijft staan.

De Popal Daily Dutch past perfect in het dagelijks gebruik. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om: even naar de stad te gaan, boodschappen te doen, kinderen op te halen of gewoon even een stukje te fietsen. Door het comfortabele gebruik is de fiets ook bruikbaar voor langere afstanden. Daarbij beschikt de fiets over een voordrager, wat het meenemen van extra bagage geen probleem maakt. Het maakt daarbij ook niet uit of er een helling beklommen moet worden, aangezien de fiets beschikt over 3 versnellingen.

> Kinderfiets kopen: verzending = gratis!

Accessoires voor Popal Daily Dutch  (28 inch) fietsen

Doordat u de fiets bij ons online koopt, heeft u de fiets al de volgende werkdag in huis. Dit komt doordat wij fietsen welke voor 13.00 besteld zijn nog dezelfde dag verzenden vanuit ons distributiecentrum. Hierdoor zal de Popal Daily Dutch fiets waar dan ook, zo snel mogelijk worden geleverd. Daarbij is de fiets al voor een groot deel gemonteerd, waardoor de fiets snel rijklaar is na aankomst. Het bezorgen van al onze fietsen is gratis. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten.

De kosten die worden bespaard op de bezorgkosten, kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld extra accessoires. Deze verbeteren de fiets, maken de fiets makkelijker in gebruik en maken de fiets soms zelfs mooier. Voorbeelden van mogelijke accessoires zijn:

  • Fietstassen
  • Manden en kratten (voor zowel voor als achterop de fiets)
  • Verbeterde snelbinders
  • Een fietshelm

Bij aankoop van accessoires kan het nog weleens zo zijn dat deze niet tegelijk met de fiets worden bezorgd. De reden hiervan is omdat wij gebruik maken van verschillende distributiecentra. Dit kan lastig zijn voor u als klant, maar het zorgt wel voor de zekerheid van de kwaliteit van de producten. Schrik dus niet als u uw fietstas al binnen heeft maar de fiets nog nergens te bekennen is.

> Bekijk ook onze Popal Daily Dutch 20 inch fietsen: vandaag besteld, morgen in huis!

Kies het juiste formaat fiets voor een optimaal comfort

Bij het kiezen van een fiets moet er goed gelet worden op het formaat van de fiets. Een te kleine of een te grote fiets zorgt ervoor dat u niet lekker fietst, waardoor er bijvoorbeeld rugklachten kunnen ontstaan. Er zijn een aantal punten waarop gelet moet worden:

  • Zadelhoogte (vaak is deze te verstellen)
  • Stuurhoogte (bij veel fietsen is de stuurhoogte ook te verstellen)
  • Framemaat (deze is niet verstelbaar)

Het juiste formaat fiets moet zorgen voor efficiëntie en comfort. De fiets moet dus fijn in gebruik zijn en prettig zijn om te besturen.

> Terug naar het volledige overzicht Popal Daily Dutch fietsen.