Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch van topkwaliteit

De Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch is een fiets van topkwaliteit die voor dagelijks comfort Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en gemak zorgt tijdens het fietsen. Het design is eigentijds met een ontwerp van een transportfiets en uitgevoerd met authentieke elementen. De combinatie van het originele design, kwaliteit, comfort en gemak maken het plaatje helemaal compleet. De 28 inch Popal Daily Dutch Basic+ hebben wij als herenfiets en damesfiets beschikbaar.
De herenfiets kenmerkt zich door de fraai uitgevoerde dubbele stang. De damesfiets beschikt over een frame met een lichte buiging omhoog in de richting van het stuur. Het frame van de Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch zorgt voor een solide basis en optimale stabiliteit. Deze fiets is door de specifieke eigenschappen ideaal om elke dag korte of lange afstanden af te leggen. Het is bovendien een perfecte fiets voor het stadsverkeer.

Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch biedt extra gemak

De Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch biedt met de 3 versnellingen van Shimano Nexus tijdens de dagelijkse fietstochten extra gemak. Het is comfortabel dat de trapweerstand met het schakelen tussen de versnellingen te reguleren is. Tijdens het fietsen op de 28+ inch Popal Daily Dutch Basic+ is er eveneens een keuze als het om het remmen gaat. Er is een keuze tussen het gebruiken van de terugtraprem en de handrem. Beide remsystemen functioneren optimaal en zijn gemakkelijk te bedienen. De Popal Daily Dutch Basic+ biedt tijdens de fietstocht naar het werk of naar school de mogelijkheid om een tas te vervoeren. Dat is mogelijk op beide dragers, want er is voorzien in een bagagedrager in een voordrager.
Het is overigens optioneel mogelijk om een fietskrat bij de bestelling van deze transportfiets toe te voegen. Dat maakt het weer extra handig om boodschappen op de fiets te vervoeren of gemakkelijk om een tas in te plaatsen. De Popal Daily Dutch Basic+ met wielmaat 28 inch is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 14 jaar. Het zadel en het stuur zijn op de lengte af te stemmen. De zichtbaarheid van deze transportfiets is aanwezig met de reflector in beide wielen. In het donker is het belangrijk om extra zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom is er in de aanwezigheid van de gebruiksvriendelijke LED verlichting voorzien. Het frame heeft een ringslot als primair preventiemiddel tegen diefstal.

• Populaire Popal fiets
• Versnellingen met 3 niveaus
• Comfortabel en gemak
• Voordrager en bagagedrager
• LED fietsverlichting
• Ringslot
• Handrem en terugtraprem

Snelle bezorging met gratis verzending

De Popal Daily Dutch Basic+ 28 inch is een topfiets om elke dag met veel plezier op te fietsen. Kies je ook voor kwaliteit, comfort en extra gemak? Dan is de 28 inch Popal Daily Dutch Basic+ de ideale keuze. De bestelling is zo geregeld en is ook het moment waarop je bijvoorbeeld nog een fietskrat kunt toevoegen. Of een extra kettingslot. Wij bezorgen snel vanuit voorraad en dat is binnen een dag al mogelijk. De verzending is altijd gratis als onderdeel van onze klantgerichte service.