Omafiets 24 inch: tot 40% korting + gratis verzending

26% van alle verplaatsingen, maakt de Nederlander op de fiets. En dat begint al van jongs Lees door

Van laag naar hoog sorteren

25 producten in totaal

Filteren

25 producten in totaal

Filteren
af aan. Niets voor niets dat kinderen in Nederland fietsland het liefst op een passende omafiets rijden. De omafiets 24 inch is mateloos populair in onze webshop onder de jonge jeugd. Ondanks dat de 24 inch omafiets is uitgevoerd zonder driehoekig frame, is de fiets ook geschikt voor jongens. Een passende omafiets 24 inch vind je in in onze webshop. Bestel je voor 15:00, dan heb je de volgende dag je favoriete omafiets 24 inch in huis.

Omafiets 24 inch voor kinderen 8-10 jaar

De omafiets 24 inch is bij uitstek een voorbeeld van een fiets waar hippe kinderen mee gezien willen worden. Heb je ook een kind dat altijd hip voor de dag wil komen en ben je op zoek naar een fietstype dat stabiliteit biedt en veilig is om in het verkeer te fietsen? Koop dan een omafiets 24 inch en maak samen een keuze uit het aanbod met de meest originele uitvoeringen. Een omafiets 24 inch is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Tussen ons aanbod vind je altijd een fiets in de favoriete kleur van je kind. We hebben ook fietsen in ons assortiment in multikleuren. Voor wanneer je kind geen keuze kan maken uit de vele kleuren die beschikbaar zijn of gewoon als je kind houdt van een kleurige fiets.

Populaire kleuren omafiets 24 inch

Onderstaande kleuren voor de omafiets 24 inch zijn bij ons het meest populair:

Verschillende maten omafiets

Naast de kleur kun je bij onze fietsen uitzoeken, puur gericht op detail. Zo vind je bij ons een omafiets 24 inch met transportrekje, fietskrat en handremmen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van mooie printjes op jasbeschermers en kettingkasten? Je ziet, bij het uitkiezen van een omafiets 24 inch zijn er veel keuzes te maken. Neem een kijkje in het assortiment en laat het aanbod op je inwerken. In een omafiets 24 inch niet de juiste maat voor je kind? Kijk dan eens naar ons omafiets overzicht voor andere maten omafietsen:

Hoe weet ik de juiste fietsmaat voor mijn dochter van 9 jaar?

Bij de productpagina staat altijd een link naar een matentabel. We hebben deze richtlijnen opgesteld aan de hand van onze jarenlange ervaring in de fietsbranche. De 28 inch oma fiets is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het belangrijkste meetmiddel is de lengte van je kind. Is jouw zoon of dochter niet langer dan 130 cm? Dan is deze inch maat de juiste maat. Over het algemeen geldt voor 24 inch fietsen dat de bijbehorende kledingmaat tussen de 128 en 140 zit. Let wel op: dit zijn slechts richtlijnen. Het belangrijkste is dat je kind veilig op en af kan stappen van de fiets. Veiligheid gaat boven alles!

Eigenschappen omafiets 24 inch

De hoogte van het zadel en het stuur is altijd aan te passen naar de lengte van de fietser. Een aantal van de fietsen hebben reflecterende banden. Verlichting is altijd aanwezig. Dit komt allemaal ten goede van de veiligheid in het verkeer.

> Wil je het complete fiets online aanbod voor kinderen zien? Klik dan op > kinderfiets aanbod

  • Voordeel omafiets 24 inch kopen
  • Betaalbaar aanbod omafietsen 24 inch
  • Snel thuisbezorgd: vóór 15:00 uur besteld = morgen fietsen
  • Gratis verzending
  • Niet goed = geld terug
  • Hoge kwaliteit omafiets 24 inch