• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafiets 24 inch: tot 40% korting + gratis verzending

Fietsen is populair in de Benelux. Alleen al in Nederland is het aantal fietsminuten per persoon per dag 11,17 minuten.

30 artikel(en)

30 artikel(en)

26% van alle verplaatsingen maakt de Nederlander op de fiets. De omafiets, ook wel bekend als opoefiets en niet te verwarren met de opafiets, is een populaire fiets voor jong en oud. Steeds meer jongeren kiezen voor een omafiets, zo ook de jonge jeugd. Kinderen zijn razend enthousiast over de 24 inch omafietsen. Ondanks het feit dat de 24 inch oma fiets voornamelijk is gericht op de dame, is deze fiets ook geschikt voor jongens. De hoogte van het zadel en het stuur is altijd aan te passen naar de lengte van de fietser. Een aantal van de fietsen hebben reflecterende banden. Verlichting is altijd aanwezig. Dit komt allemaal ten goede van de veiligheid in het verkeer.  

Omafiets 24 inch voor kinderen 8-10 jaar

De omafiets 24 inch is bij uitstek een voorbeeld van een fiets waar hippe kinderen mee gezien willen worden. Hebt u ook een kind dat altijd hip voor de dag wil komen en bent u op zoek naar een fietstype die stabiliteit biedt en veilig is om in het verkeer te fietsen? Koop dan een omafiets 24 inch en maak samen een keuze uit het aanbod met de meest originele uitvoeringen. Een standaardkleur kan gekozen worden als u kind bijvoorbeeld een favoriete kleur heeft of u kunt een keuze maken voor een omafiets 24 inch die van unieke details is voorzien om uw kind nog hipper voor de dag te laten komen. Kijk maar eens in het aanbod, waar u een aantal uitvoeringen ziet die van details zijn voorzien op de kettingkast en jasbeschermers. Onderstaande kleuren zijn bij ons het meest populair:

 • Mat zwart
 • Roze
 • Wit
 • Paars
 • Zwart

> Terug naar het omafiets overzicht?

Hoe weet ik de juiste fietsmaat voor mijn dochter van 9 jaar?

Bij de productpagina staat altijd een link naar een matentabel. We hebben deze richtlijnen opgesteld aan de hand van onze jarenlange ervaring in de fietsbranche. De 28 inch oma fiets is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het belangrijkste meetmiddel is de lengte van uw kind. Is uw zoon of dochter niet langer dan 130 cm? Dan is deze inch maat de juiste maat. Over het algemeen geldt voor 24 inch fietsen dat de bijbehorende kledingmaat tussen de 128 en 140 zit. Let wel op: dit zijn slechts richtlijnen. Een omafiets 26 inch is eventueel ook een optie. Het belangrijkste is dat uw kind veilig op en af kan stappen van de fiets. Veiligheid gaat boven alles!

> Wil je het complete aanbod aan kinderfietsen zien? Klik dan op > kinderfiets aanbod