Sorteren op:

Oranje jongensfietsen 26 inch: 10 tot 14 jaar

Oranje jongensfietsen 26 inch zijn perfect voor jongens vanaf 10 jaar. Elke Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Altec Nevada 26 inch MTB Oranje Altec Nevada Mountainbike 26 inch - Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 329,00 Speciale prijs 289,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Attack 26 inch MTB Oranje Altec Attack Mountainbike 26 inch - Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 369,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Altec Dakota 26 inch MTB Oranje Altec Dakota Mountainbike 26 inch 7V - Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 345,00 Speciale prijs 319,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
href="/jongensfietsen/jongensfiets-26-inch.html" target="_self">26 inch jongensfiets oranje in ons aanbod heeft een uitstekende kwaliteit. Aangezien van de 26 inch jongensfietsen oranje het zadel en het stuur in hoogte versteld kunnen worden, gaat de fiets meerdere jaren mee. Zo kunnen kinderen tot 14 jaar er prima op fietsen. De wielmaat is afgestemd op de kledingmaat 140-152 en op een lichaamslengte van 145 centimeter.

Er is bij een aantal modellen al voorzien in een fietsslot. Het gaat dan om een ringslot. Om echt meerdere jaren van de voordelen van een jongensfiets 26 inch oranje te kunnen profiteren, wordt natuurlijk wel een goede beveiliging tegen diefstal aangeraden. Dat kan door bij uw keuze voor een van de jongensfietsen 26 inch oranje een stevig kettingslot te bestellen.

26 inch jongensfiets oranje: dagelijks/recreatief gebruik

U kunt bij het kopen van een oranje jongensfiets 26 inch rekening houden met de wijze van gebruik. Voor het dagelijks fietsen naar school of voor het overbruggen van lange afstanden komt de ene 26 jongensfiets oranje beter van pas dan een ander model. Ons aanbod voorziet in elk geval in verschillende soorten 26 inch jongensfietsen oranje, zodat u met het gebruiksdoel rekening kunt houden. Er zijn stevige en degelijke uitvoeringen met een bagagedrager en versnellingen beschikbaar.

Leuke tip

Overleg met uw zoon welke fiets het meest ideaal is. U kunt met uw zoon bijvoorbeeld ook een keuze maken voor een jongensfiets 26 inch oranje in de uitvoering van een sportieve mountainbike. Deze jongensfietsen 26 inch oranje zijn natuurlijk perfect om op recreatieve wijze te gebruiken. Van alle modellen zijn nadere specificaties beschikbaar en u kunt op elke fiets inzoomen om de details nader te bekijken. De fiets van uw keuze wordt overigens door ons vanuit de voorraad met gratis verzending geleverd.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.